Castinzi za Elite Model Look od 7. do 22.05., u žiriju i Kristina Šalinović

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 27.04.2016.

0

Elite Model Look Croatia 2016

Elite Model Look Croatia 2016

Još nas manje od dva tjedna dijeli od početka regionalnih castinga Elite Model Look 2016 Croatia tijekom kojih će hrvatski Eliteov tim posjetiti Zagreb i još pet hrvatskih gradova

Uz Marka Lovrića, direktora Relatum Model Managementa, koji je doveo ovo svjetski poznato natjecanje u Hrvatsku, stručni žiri na castinzima predvodit će Kristina Šalinović, jedna od najuspješnijih hrvatskih modela u svijetu. Kristina je tijekom svoje karijere krasila naslovnice najpoznatijih svjetskih magazina te nosila revije za neka od najvećih imena u svijetu mode, a djevojkama koje uđu u finale pokušat će prenijeti svoja iskustva.
Regionalni castinzi održat će se na sljedećim lokacijama - trgovačkim centrima, a svi počinju u 16.00 sati:


7. svibnja (subota) - Arena Centar, Zagreb
8. svibnja (nedjelja)  - Zapadni trgovački centar (ZTC) Rijeka
14. svibnja (subota) -  TC Portanova, Osijek
15. svibnja (nedjelja) - City Colosseum, Slavonski Brod
21. svibnja (subota) - City Center one Split
22. svibnja (nedjelja) - Supernova centar Zadar

Pobjednici će biti odabrani po fotogeničnosti, osobnosti i prirodnoj ljepoti, ali i njihovom potencijalu da odgovore na trenutne modne trendove. Na kraju svakog dana regionalnog castinga žiri Elite Model Looka odabrat će natjecatelje koji će sudjelovati na nacionalnom castingu u lipnju 2016. u Zagrebu. A potom će 8 ženskih i 8 muških natjecatelja biti pozvano na finale hrvatskog Elite Model Looka u rujnu. Konačni cilj je osvojiti mjesto na svjetskom finalu zajedno s više od 50 djevojaka i mladića odabranih u više od 30 zemalja i osigurati dvogodišnji ugovor s agencijom Elite.

Kako bi sudjelovali na Elite Model Look natjecanju, kandidati moraju biti u dobi od 14 do 22 godine, te za djevojke minimalna visina 172cm, a za dečke minimalna visina 183cm.

Svi koji se prijavljuju, a ukoliko su mlađi od 18 godina, moraju doći u pratnji (jednog) roditelja ili zakonskog skrbnika, kako bi na prijavnom obrascu potpisali pristanak za sudjelovanje. Djevojke bi trebale biti minimalno našminkane u odjeći koja pokazuje cijelu figuru, kao što su tajice, uske traperice i obična majica. Dečki bi također trebali nositi odjeću koja pokazuje cijelu figuru kao što su obična majica i uske traperice te biti bez kape.

VIŠE O TEMAMAKristina ŠalinovićElite Model LookmodelingmanekenstvoMarko LovrićRelatum Model Managementa
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se