C&A za proljeće 2024. Evo što sve donosi nova kolekcija

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 30.01.2024.

0

Foto: C&A

Foto: C&A

C&A je lansirao svoju kolekciju za proljeće/ljeto 2024. pod nazivom 'Pronalazak ljepote u kaosu'. Kolekcija je u središtu Zagreba predstavljena medijskim partnerima te influenserima.

Za kolekciju modne kuće C&A za proljeće/Ljeto 2024, nazvanu 'Pronalazak ljepote u kaosu' dizajneri su razvili komade temeljene na četiri glavna trenda.

Foto: C&A

Foto: C&A

"Nakon istraživanja nasljeđa i povijesti, stiglo je vrijeme da definiramo našu budućnost. Želimo graditi most prema naprijed s jasnim ciljem da osmislimo budućnost u kojoj svi možemo biti ono što jesmo istinski. Od čovjeka do čovjeka – jednostavno bolji zajedno! Pronaći ljepotu u svakodnevnom kaosu, nije li to ono što svi tražimo? Nastavljamo proizvoditi kvalitetnu, pristupačnu modu za sve. Činimo da naši kupci izgledaju, osjećaju se i čine dobro", izjavila je Renela Ružić, voditeljica komunikacija u C&A Hrvatska.

C&A

C&A

S "Novim ikonama" C&A ponovno otkriva klasike kao što je logomania capsule te pokazuje kontrast između elegantnih i ležernih stilova, muževnih i ženstvenih silueta zaokruženih osnovnim bojama poput crne, bijele i traper plave.

C&A S/S 2024

C&A S/S 2024

Most između urbanog života i prirode predstavlja "Sirovu jednostavnost". Sirove teksture, korisnost i radna odjeća u tamno maslinastozelenoj i svijetloj boji šartrez, kao i migracija na selo, mogu se pronaći u odabranim lookovima.

C&A

C&A

C&A S/S 2024

C&A S/S 2024

Foto: C&A

Foto: C&A

Kolekcija "Razmjena kultura" prikazuje baštinu, zanatske i folklorne vještine iz cijelog svijeta. Izgledi su ukrašeni grafičkim printevima i resicama.

C&A

C&A

Foto: C&A

Foto: C&A

C&A

C&A

C&A S/S 2024

C&A S/S 2024

Kolekcija "Maksimalna obilnost" sadrži stilove sa cvjetnim i voćnim elementima, romantičnim plisséom i volanima. Proljeće je nadohvat ruke s intenzivnim bojama poput narančaste, maslinasto ružičaste i magente.


VIŠE O TEMAMARenela RužićC&A
Povezano