C&A za jesen 2023: Evo što sve donosi nova kolekcija

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.06.2023.

0

Foto: C&A

Foto: C&A

C&A kolekcija AW23 pod nazivom 'Modern Heritage' fokusirana je na modernu, ali nosivu odjeću i nudi niz modernih, elegantnih konfekcijskih stilova za dan i noć

Modna kuća C&A predstavila je jesensku i zimsku kolekciju 2023. Kolekcija pod nazivom "Modern Heritage" slijedi potrebe kupaca i donosi moderne komade koje je lako kombinirati u svakodnevnoj modnoj rutini. C&A dizajneri su razvili kolekciju temeljenu na trendovima kao što su Logomania i Iconics.  

C&A za sezonu jesen/zima 2023. prognozira bezvremenske krojeve, konfekcijske stilove za ured, gradske šetnje ili aktivnosti na otvorenom koji nude izvrsnu mješavinu praktičnosti, udobnosti i lakoće. Paleta tonova kreće se u rasponu od zemljanih tonova koji podsjećaju na prirodu, do bogatih neutralnih, ali i urbanih sivih i elegantnih crnih. Dodane su intenzivne boje zelene, duboko zasićene ljubičaste i oceansko zelene koje dominiraju nadolazećom hladnijom sezonom.

"C&A ima nevjerojatnu baštinu koja traje već 182 godine. I u sljedećem razdoblju je cilj inspirirati i oduševljavati naše kupce kako bi izgledali i osjećali se dobro. C&A stavlja kupce u središte svega što radi i to je vidljivo u svakom dijelu ove kolekcije. Veselimo se modnoj jeseni i danima u kojima će prevladavati lakoća i jednostavnost C&A kolekcije", izjavila je marketing menadžerica C&A za Hrvatsku i Sloveniju, Renela Ružić.

Foto: C&A

Foto: C&A

U kolekciji su i vječni klasici poput kože i kašmira, a predstavljeni su kako bi utjelovili osjećaj luksuza i stila. Formalna odjeća dobila je ležernu notu laganim ublažavanjem couture kodova kako bi pokazala povezanost između dva svijeta – svestranosti i elegancije – prikazanih u sofisticiranim komadima trapera.

C&A

C&A

Za početak blagdanske sezone C&A ističe trend prozirnih materijala i čipke kao simbola samouvjerenog odijevanja i odjeće za noćne izlaske. Predstavljeni stilovi pristaju svakom tipu tijela bez kompromisa.


VIŠE O TEMAMAC&AsuknjehaljineRenela Ružić
Povezano