Buch Wien od 8. studenog: I hrvatski autori na bečkom sajmu knjiga

Piše: CroModa, Zagreb, Beč
Objavljeno 03.11.2017.

0

Buch Wien

Buch Wien

Bečki međunarodni sajam knjiga Buch Wien ove godine slavi 10 godina postojanja, a održat će se gotovo u isto vrijeme kada i zagrebački Interliber, od 8. do 12. studenog 2017.

Ovogodišnji je sajam prvi put popraćen manifestacijom pod nazivom "Duga noć knjige", koja će se održati odmah prvog dana, 8. studenog od 19.30 do 24.00 sata.
Kao glavno mjesto održavanja bečkog sajma knjiga poslužit će Bečki velesajam, tj. njegova dvorana D, ali i brojne druge bečke kulturne institucije diljem grada.
Bogat program s preko 350 izlagača i 380 autora nudi mnogo noviteta, a zvijezde ovogodišnjeg bečkog sajma knjiga međunarodno su priznati autori Karl-Markus Gauß iz Austrije, Rober Harris i Jonathan Coe iz Velike Britanije te Ljudmila Ulitzkaja iz Rusije.

Buch Wien | Foto: LCM / Richard Schuster

Buch Wien | Foto: LCM / Richard Schuster

Sajam će u okviru programa "Donau Lounge" po šesti put ugostiti i veliki broj autora iz podunavskih zemalja, uključujući i Hrvatsku. Austrijskoj publici tako će se predstaviti Slavenka Drakulić s romanom "Dora i Minotaur: Moj život s Picassom", Lidija Klasić s putopisom "Još 172 dana do ljeta" te Vlado Bulić s romanom "Putovanje u srce hrvatskog sna".

VIŠE O TEMAMABuch WienKarl-Markus GaußRober HarrisknjiževnostJonathan Coesajam knjigeLjudmila Ulitzkaja
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se