Braća po modi: Kada Hedi Slimane i Karl Lagerfeld udruže snage...

Piše: A.A., New York, Pariz, Zagreb
Objavljeno 05.01.2016.

0

Hedi Slimane (lijevo) i Karl Lagerfeld (desno) za V Magazine

Hedi Slimane (lijevo) i Karl Lagerfeld (desno) za V Magazine

Puno toga spaja kreativne pariških modnih divova Saint Laurenta i Chanela - Hedija Slimanea i Karla Lagerfelda

Dvije istinske modne legende 20. i 21. stoljeća, karizmatični kreativni direktori kultnih pariških kuća Chanel i Saint Laurent, zajedničkim su snagama novo izdanje magazina V učinili nezaboravnim. Oni koji bar površno prate modu znaju da Hedija Slimanea i Karla Lagerfelda osim osebujnog pristupa modi spaja i ljubav prema fotografiji. I jedan i drugi nerijetko fotografiraju kampanje, a ovaj put pokazali su da im dobro ide i s druge strane objektiva.
Novi broj časopisa V rađen je po ukusu gostujuće urednice Lady Gage, pa i u tom smislu ovo izdanje zaslužuje mjesto u maloj antologiji modnog tiska, bar kada je 2016. u pitanju.
Za naslovnice Karl i Hedi pozirali su jedan drugome, a to znači da je na snimanju bilo itekako uzbudljivo. "Karl i ja se nismo snimali zajedno i međudobno preko 10 godina. Posljednji put sam ga snimao još kad sam bio kreativni direktor Dior Hommea. Volim njegovu pamet, sposobnost intuitivnog opažanja, i cijenim njegovu iskrenost, znatiželju i otvorenost ka novim kulturama i izazovima", izjavio je Hedi Slimane.

VIŠE O TEMAMAKarl LagerfeldHedi SlimaneLady GagaV MagazineSaint Laurent
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se