Bobbi Brown predstavlja Nourishing Lip Color i Long Wear Brow Gel

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 30.05.2016.

0

Nourishing Lip Color Oil-Infused Shine

Nourishing Lip Color Oil-Infused Shine

Iz kozmetičke kuće Bobbi Brown stižu nam noviteti koji su dostupni i na hrvatskom tržištu: Bobbi Brown Nourishing Lip Color i Long Wear Brow Gel

Nourishing Lip Color Oil-Infused Shine, novi ruževi za usne za sve koji vole izgled glossa, ali teksturu ruža. Kao i većina make up artista, Bobbi voli isprobavati nove stvari i miješati različite teksture. Često dodaje njegujuća ulja za kožu u nijanse ruževa što ju je potaknulo da kreira novu liniju ruževa. Sadrže njegujuća ulja avokada, jojobe i maslinovo ulje za meke i glatke usne visokog sjaja. Dostupno u 14 nijansi po cijeni od 238 kn.

Long Wear Brow Gel – "all-in-one" proizvod za obrve osmišljen da definira, popunjava i začešljava obrve uz postojanost od 24 sata. Vodootporna tekstura gela dolazi u 8 nijansi. Cijena iznosi 190 kn.  Lansiranje ovog proizvoda prati nova Dual Enden Brow Definer/Groomer četkica po cijeni od 289 kn.

Long Wear Brow Gel

Long Wear Brow Gel

Bobbi Brown proizvodi dostupni su u Douglasu Trg i Douglas Areni u Zagrebu, te u parfumeriji Anabella u Joker Centru, Split.


VIŠE O TEMAMAruž za usneBobbi Brownruževi za usneDouglas parfumerije
Povezano