Blogerica Garance Doré zaštitno lice Net-a-portera!

Piše: Iva Boban, Zagreb
Objavljeno 24.08.2012.

3

Garance Dore za Net-a-porter.com | Foto: Patrick Demarchelier

Garance Dore za Net-a-porter.com | Foto: Patrick Demarchelier

Proslavljena blogerica, ilustratorica i fotografkinja Garance Dore jedno je od zaštitnih lica Net-a-portera za jesen/zimu 2012/2013.

Garance Dore jedna je od najtraženijih osoba u svijetu mode. Za uslugama slavne francuske blogerice, ilustratorice i fotografkinje otimaju se modni brandovi i magazini, a u okviru posljednjeg angažmana Dore se našla s one strane objektiva. Za potrebe nove (jesen/zima 2012/2013) kampanje prestižnog online shopa Net-a-porter.com snimio ju je legendarni francuski modni fotograf Patrick Demarchelier (68).

Pozirali smo u kreacijama Victorije Beckham i Stelle McCartney, a fotografije ćemo pamtiti dok smo živi

"Ovo je stvar koja ti se događa jednom u životu. Zovnu te i kažu: 'Želite li biti model u našoj kampanji za jesen/zimu 2012/2013?'. 'Molim?? Vašoj kampanji?', odgovorila sam uzbuđeno", napisala je na svom blogu ushićena Garance, svjesna da se ne pruža svaki dan prilika za suradnju s Demarchelierom.

"Cijeli tim je bio sjajan, svi su iznimno talentirani, prijateljski raspoloženi... Snimili smo sjajne fotografije kojih ćemo se sjećati dok smo živi. A pozirali smo u odjeći dizajnera koje obožavamo (Stella McCartney, Pierre Hardy i Victoria Beckham)", dodala je presretna Garance Dore.


VIŠE O TEMAMAGarance DoreNet-a-porter.commodni blogoviPatrick Demarcheliermodne blogericeGarancedore.fr
Povezano