Ove natikače oduševile su i hrvatske modne blogerice

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.07.2019.

0

Foto: Mephisto

Foto: Mephisto

Francuski brend Mephisto je u svojoj bogatoj ljetnoj kolekciji posebnu pozornost posvetio natikačama, a poznate hrvatske blogerice odabrale su svoje favorite

Ana Bacinger, Jadranka Olivari Jirasek, Ljupka Tanevska, Marija Nikšić i Matea Frajsberger imaju posve različite stilske izričaje, ali u svaki od njih se savršeno uklapa najpoželjnija ljetna obuća – natikače. Idealne su za vruće ljetne dane, jednako dobro pristaju uz hlače ili haljine, a mogu se nositi u svakoj prigodi, od jutra do mraka.

Jadranka Olivari Jirasek

Jadranka Olivari Jirasek

Trendovski modeli s metalik efektom sjajno će pristajati i uz kupaći kostim i uz svečanu kombinaciju za neki ludi ljetni party.

Ana Bacinger

Ana Bacinger

Svaki komad Mephisto obuće izrađen je od najfinije kože bojane prirodnim bojilima i 100% prirodnog pluta proizvedenog od hrasta s održivih nasada u Portugalu. Rubovi kožnih dijelova osobito su mekani kako bi nježno prianjali uz stopalo, udobnost gazišta je maksimalna, a dodatni ultralagani gumeni potplat savršeno amortizira udarce prilikom hodanja.

Matea Frajsberger

Matea Frajsberger

Mephisto više od 50 godina proizvodi vrhunsku obuću, poštuje visoke kriterije obrtničke tradicije i nositelj je prestižne oznake „Najbolji brend obuće u Francuskoj“.


VIŠE O TEMAMAmodne blogericenatikačeMephistoAna BacingerJadranka Olivari JirasekLjupka TanevskaMarija NikšićMatea Frajsberger
Povezano