BC Oil Miracle: Eliksir za sve tipove kose

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.04.2012.

0

BC Oil Miracle - za glamuroznu kosu

BC Oil Miracle - za glamuroznu kosu

Iz laboratorija Schwarzkopf Professionala stiže nam BC Oil Miracle - linija prizvoda bazirana na ulju argana

BC Bonacure je razvio dva inovativna tretmana u 2011. koji koriste njegujuće sastojke dragocjenih ulja, ali koji zahvaljujući svojoj tehnologiji isparavanja ne otežavaju i maste kosu. Slijedeći jedinstveni uspjeh, BC Oil Miracle sada nudi cijelu liniju raskošnog sjaja i njegujuće mekoće za glamuroznu kosu. Linija dolazi u elegantnom i ekskluzivnom pakiranju i obuhvaća šampon, regenerator, regenerator u spreju, tretman i dvije vrste ulja za sve tipove kose.

Dragocjena ulja već davno su postala važan sastojak kozmetičkih proizvoda, kako za tijelo tako i za kosu. Luksuzna, zlatna tekstura proizvoda BC Oil Miracle hrani kosu dragocjenim uljem argana, bez njenog otežavanja ili mašćenja.

Proizveden iz zrna arganovog stabla, ulje argana je jako cijenjeno kao kozmetički sastojak. Plodovi argan stabla imaju vrlo tešku jezgru koja sadrži do tri sjemena. Iz toga je moguće izvući luksuzno, dragocjeno ulje. Ono isporučuje visoka antioksidativna svojstva, djeluje protiv slobodnih radikala i sadrži izuzetno velike količine nezasićenih masnih kiselina. Stoga učvršćuje kosu, pruža joj sjaj, gipkost i sjajan finiš.

Linija proizvoda BC Oil Miracle

Linija proizvoda BC Oil Miracle

Kosa je mekana, svilenkasta s prirodnim izgledom i luksuznim sjajem. Linija je podržana 'revolucionarnom' znanstvenom inovacijom: Micro Emulsion tehnologijom sada je moguće integrirati veliku količinu ulja u formulaciju u obliku sitnih kapljica s ciljem da se osigura njegujuća mekoća & raskošan sjaj bez otežavanja. Standardi proizvodi/emulzije sadrže veće kapljice ulja kojim se ne popunjavaju praznine površine kose već se dobiva efekt otežavanja i zamašćivanja kose.

Minimalizirana količina kapljica u šamponu BC Oil Miracle garantira dovoljnu količinu hranjivog ulja kosi i to bez da ju oteža. BC Oil Miracle je pogodan za sve tipove i strukture kose.


VIŠE O TEMAMABC BonacureSchwarzkopf Professionalšampon za kosuregenerator za kosuregenerator u sprejuulje argana
Povezano