Avatari posjetili Advent, Cirque du Soleil stigao u Zagreb

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.12.2018.

4

TORUK u Zagrebu

TORUK u Zagrebu

TORUK – The First Flight bit će postavljen u Areni Zagreb, od 7. do 9. prosinca 2018., a ulaznice za četiri izvedbe mogu se osigurati putem sustava Eventim

Samo nas dva dana dijele do početka najvećeg višeosjetilnog spektakla u izvedbi svjetski poznate trupe Cirque du Soleil. Zagrebačka Arena spremna je za vikend za pamćenje jer će na pozornici oživjeti svijet Pandore i naroda Na'vi, svima poznatog iz mega filmskog hita AVATAR Jamesa Camerona, koji je poslužio kao predložak i inspiracija za predstavu TORUK – The First Flight, 37. po redu produkciju ovih kanadskih majstora zabave. I dok traju posljednje pripreme za premijernu izvedbu u petak, dva su člana naroda Na'Vi odlučila istražiti Zagreb te posjetiti najpoznatiji Advent u Europi.
Avatari na zagrebačkom Adventu

Avatari na zagrebačkom Adventu

Oni su pripadnici klana Omatikaya, a njihova šetnja kroz najveću hrvatsku metropolu privukla je pažnju brojnih posjetitelja grada. Zagrebačke fontane, Nacionalna i sveučilišna knjižnica, Hrvatsko narodno kazalište te na kraju, romantični Zrinjevac, osvojili su srca naših “plavih“ putnika koji će za samo dva dana ispričati svoju čudesnu priču. Vrhunska tehnologija, gimnastičarski i virtuozni plesni pokreti, vizualni i zvučni efekti prate zanimljivu priču na koju se nadovezuje ona iz najuspješnijeg filmskog hita svih vremena. Koliko je zahtjevna produkcija govori i podatak da je tim od 100 ljudi u Zagreb stigao s više od 35 kamiona opreme koja se ovih dana postavlja kako bi sve bilo spremno za prvu izvedbu u petak. Zagreb je 84 grad te 15 država koju su posjetili u sklopu Europskog dijela turneje, a nakon što napusti europski kontinent, predstava će zauvijek završiti svoj put i prestati s prikazivanjem nakon čak četiri godine. Stoga je ovo uistinu jedinstvena i posljednja prilika za pogledati ovaj spektakl.
Cirque du Soleil

Cirque du Soleil

TORUK – The First Flight bit će postavljen u Areni Zagreb, od 7. do 9. prosinca 2018., a ulaznice za četiri izvedbe koje su na rasporedu 7. prosinca u 20 sati, 8. prosinca u 15.30 i 19.30 sati te 9. prosinca u 15.30 sati, mogu se osigurati putem sustava Eventim.

VIŠE O TEMAMATORUK – The First FlightCirque du Soleilfilm AvatarArena Zagreb
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se