Atraktivna Tatjana Jurić blista u crno-bijeloj kombinaciji

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.08.2012.

3

Tatjana Jurić

Tatjana Jurić

Osim kavarel radionice, Tatjana se okušala i u profesionalnom spravljanju cappuccina

Julius Meinl jedan je od najstarijih i najvećih proizvođača kave u Europi i svijetu, a upravo ove godine ta tvrtka slavi veliki jubilej, 150. godina svoga uspješnog rada. Želeći obilježiti ovu proslavu na jedan specifičan način Julius Meinl je pokrenuo zanimljivu kampanju, pripremajući niz događanja koji će dati jednu drugačiju dimenziju kavi, njenom ispijanju i njenom značenju.
Nakon Korane Gvozdić, koja je pokazala da jako dobro barata kistom, jučer je priliku da pokaže svoju kreativnu stranu imala TV voditeljica Tatjana Jurić, koja je na terasi Kluba književnika demonstrirala talent za crtanje i ovu vrstu umjetnosti.
Tatjana je svoju trendi ljetnu modnu kombinaciju, baziranu na bijelim hlačama i crnoj majičici, začinila crvenom maramom.

Osim kavarel radionice, Tatjana Jurić okušala se i u profesionalnom spravljanju cappuccina, što je zapravo bio samo početak jedne priče koja će svoj vrhunac imati 1. rujna 2012. godine na glavnom zagrebačkom trgu. Tada će se, naime, i svečano obilježiti 150. rođendan Julius Meinla, a kao veliki poklon građanima Zagreba, uz puno dobre kave, kavarel radionicu za najmanje i zabavni program,  želja im je da u najveću šalicu na svijetu, naprave najveći ikad spravljen cappuccino, tako sruše Guinnessov rekord i uđu u povijest.

VIŠE O TEMAMAKavarelTatjana JurićJulius Meinl
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se