Poznate Hrvatice u ženstvenim kombinacijama koje oduzimaju dah

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 29.10.2019.

0

Jelena Rozga. Foto: John Pavlish

Jelena Rozga. Foto: John Pavlish

Povodom velike obljetnice, vrata muzeja sinoć je otvorila jedinstvena modna izložba 'Posveta ženstvenosti' koja je publici predstavila presjek plodnog 15-godišnjeg opusa brenda eNVy room

Rapsodijom glamura, elegancije i ženstvenosti, koja je obilježila spektakularnu slavljeničku reviju u Muzeju za umjetnost i obrt, eNVy room je 14. listopada, pod generalnim pokroviteljstvom zlatarnica ZAKS, proslavio 15 uspješnih godina stvaranja na hrvatskoj modnoj sceni.
Samo dva tjedna kasnije, 28. listopada, svojim su uzvanicima, u istom zagrebačkom muzeju, dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović, upriličili još jedno čarobno modno putovanje.
Jelena Veljača

Jelena Veljača

Korana Gvozdić

Korana Gvozdić

Povodom velike obljetnice, vrata muzeja sinoć je otvorila jedinstvena modna izložba "Posveta ženstvenosti" koja je publici predstavila presjek plodnog 15-godišnjeg opusa brenda eNVy room posvećenog ženskoj ljepoti, moći i senzualnosti, a koja će posjetiteljima ostati otvorena sve do 17. studenog.

Anita Dujić

Anita Dujić

Jelena Lešić

Jelena Lešić

Kristina Krepela

Kristina Krepela

Martina Matušin

Martina Matušin

Izložba "Posveta ženstvenosti" svojevrsni je modni vremeplov koji publiku odvodi na jedinstveno modno putovanje i upoznaje ih s karakterističnim kreacijama modnog dvojca, od modela prikazanog na prvoj samostalnoj reviji u Kulturnom centru Kaptol 2004. godine, preko kreacija prikazanih tijekom višegodišnjeg prezentiranja kolekcija u sklopu modnog događanja Fashion. hr kao i mnogobrojnih samostalnih revija, divnih vjenčanih modela iz njihovih mnogobrojnih bridal kolekcija, pa sve do čarobnih custom made kreacija dizajniranih za najveće domaće zvijezde poput Nine Badrić, koja je u eNVy room haljini zablistala na velikom koncertu u dvorani Lisinski ili Franke Batelić koja je u magičnoj kreaciji dvojca plijenila poglede na Euroviziji 2018. u Lisabonu.

Mia Kovačić

Mia Kovačić

Mirna Zidarić

Mirna Zidarić

Petra Kurtela

Petra Kurtela

Tatjana Jurić

Tatjana Jurić

Izložbu su sinoć među prvima pogledala brojna imena društvenog imena Hrvatske poput Jelene Veljače, Jelene Rozge, Tatjane Jurić, Mije Kovačić, Anite Dujić, Petre Kurtele, Kristine Krepele i brojnih drugih.

VIŠE O TEMAMAeNVy roomJelena VeljačeJelena RozgeTatjana JurićMia KovačićAnita DujićPetra KurtelaMirna ZidarićJelena Lešić
Povezano