Anna Wintour veleposlanica SAD-a u Londonu?

Piše: Tea Marić, Zagreb, London
Objavljeno 11.06.2012.

0

Anna Wintour

Anna Wintour

Prema The Observeru, zloglasna urednica američkog Voguea mogla bi napustiti svijet mode i postati veleposlanica SAD-a u Ujedinjenom Kraljevstvu

Odmah ćemo se mudro ograditi i reći da je ovo jedna od onih glasina u koje n inajmanje ne vjerujemo! Guardianov nedjeljni list The Observer jučer je lansirao informaciju da bi najutjecajnija osoba američke mode, Anna Wintour, karijeru mogla nastaviti u diplomaciji ako Barack Obama bude ponovno izabran za predsjednika SAD-a.
62-godišnja urednica američkog Voguea, koja je na toj poziciji već više od dva desetljeća, prema izvorima bliskim The Observeru mogla bi napustiti svijet mode i postati veleposlanica SAD-a u Ujedinjenom Kraljevstvu.
Anna jeste ozbiljna žena koju bez problema možemo zamisliti u politici. Usto je rođena u Londonu, gdje ima brojne prijateljske i poslovne konekcije. Dakle, neki od elementarnih preduvjeta su tu. Ali... I dalje ne vjerujemo!

VIŠE O TEMAMAAnna WintourBarack ObamaVogue
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se