Ana-Marija Kralj i Mirjam Krajina pobjednice Dreft Next Generationa

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 12.05.2013.

33

Yvan Rodic, Ana-Marija Kralj, Mirjam Krajina i Sarah Josipović

Yvan Rodic, Ana-Marija Kralj, Mirjam Krajina i Sarah Josipović

Mlade dizajnerice i studentice prve godine Tekstilno-tehnološkog fakulteta u Zagrebu pobjednice su modnog natječaja Dreft Next Generation

Posljednjeg dana Dreft Fashion Weeka Zagreb predstavljen je novi, treći po redu, pobjednik modnog natječaja Dreft Next Generation. To je dizajnerski dvojac koji čine Ana-Marija Kralj i Mirjam Krajina, mlade dizajnerice i studentice prve godine Tekstilno-tehnološkog fakulteta u Zagrebu.

Priliku smo dobile, sad je na Ana-Mariji i meni da je iskoristimo na najbolji mogući način, u što uopće ne sumnjam

Osim Ana-Marije i Mirjam, u finalu su se našli još i Marija Nakir te Nevenka Buzov, no stručni žiri najviše se oduševio upravo skicama dizajnerskog dvojca te su djevojke proglašene i ukupnim pobjednikom natječaja. Pobjednice su osvojile poklon ček u vrijednosti od 1000 eura za izradu nagrađene kolekcije koja će biti predstavljena na sljedećem DFWZ-u u studenom 2013. Osim financijske pomoći za izradu modne kolekcije i njezino prikazivanje na DFWZ-u, pobjednicama Dreft Next Generation natječaja Dreft će omogućiti i izradu lookbooka.
Pobjednice nisu krile svoje oduševljenje: "Jako sam sretna  što smo Mirjam i ja pobjedile na natječaju Dreft Next Generation. Mislim da je ovaj natječaj jako dobra stvar za nas mlade i još neafirmirane dizajnere jer nam pruža priliku da svoju kolekciju predstavimo na vodećem hrvatskom modnom događanju, što DFWZ svakako jest", rekla je Ana-Marija. "Priliku smo dobile, sad je na Ana-Mariji i meni da je iskoristimo na najbolji mogući način, u što uopće ne sumnjam", dodala je Mirjam.

VIŠE O TEMAMADreft Fashion WeekFashion Week ZagrebAna-Marija KraljMirjam KrajinaMarija NakirNevenka BuzovDreft Next Generation
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se