Američka diva Honey Dijon rasplesala Dubrovnik

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 12.08.2021.

0

Foto: Dino Avdić

Foto: Dino Avdić

Američka house diva Honey Dijon nastupom na terasi dubrovačke tvrđave Revelin opravdala je epitet jedne od najboljih DJ-ica današnjice

Tisuću gostiju iz cijelog svijeta imalo je prilike uživati na najljepšem plesnom podiju Europe. Pogled na vizure Dubrovnika, zalazak Sunca i glazba Dijon upotpunili su dojam partija o kojem će se još dugo pričati.
Honey Dijon našoj je publici dobro poznata. Nekoliko je puta istaknula koliko voli hrvatsku obalu, a u Dubrovniku je uživala u lokalnim specijalitetima i šetnji starim gradom.
Na nastupu na terasi Revelina ponovno je pokazala vještine miksanja, senzualni prijelaz između housea i techna. Dubrovačka publika u nekoliko je navrata ovacijama pozdravila američku divu koja je dala obećanje kako će se u Hrvatsku brzo ponovno vratiti.

Foto: Dino Avdić

Foto: Dino Avdić

BSH Events ovog su ljeta obilježili svijet zabave u Hrvatskoj. Party s Honey na Revelinu, Zadar Sunset festival, BSH Island festival, posebni event u suradnji s klubom Amnesia s Ibize na Paškom mostu The Fortress samo su neki od ovoljetnih događaja čije su fotografije i snimke obišle svijet te hrvatsku svrstali visoko na ljestvici zemalja s najboljom ljetnom zabavom.

VIŠE O TEMAMAHoney Dijon
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se