Svi žele u Tisno, Defected Festival je rasprodan

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 02.08.2023.

0

Foto: Defected

Foto: Defected

Jedan od najpopularnijih svjetskih festivala rasprodan je nekoliko dana prije samog početka. Defected Croatia održava se od 3. do 8. kolovoza u The Garden Resortu u Tisnom

Izniman interes javnosti još jednom je pokazao zašto je Defected jedan od najpopularnijih festivala u Hrvatskoj. Više od pet tisuća ljudi uživat će u šest festivalskih dana u nastupima  100 izvođača iz cijelog svijeta. Na festivalskoj lokaciji postavljene su nove pozornice i produkcijski elementi.

Brojni svjetski mediji već tjednima najavljuju početak festivala što je još jedna velika turistička reklama Hrvatske. Lokacija tik u more najbolja je pozivnica za sve ljubitelje house glazbe. U šest dana na četiri velike pozornice nastupa 100 izvođača. 24 partija na brodu također su rasprodani tjednima unaprijed. Po završetku programa u The Garden Resortu na rasporedu su after partiji u klubu Barbarellas. Za sve ljubitelje opuštanja i zdravog života tu su treninzi yoge kao i drugi sadržaji koji su izvrsni za organizam nakon festivala.

S nestrpljenjem se očekuju nastupi svjetskih DJ kao što su Archie Hamilton, Jeff Mills, Honey Dijon, Sam Divine, Riva Starr, Roger Sanchez, The Shapeshifters, Carl Craig i brojni drugi.


VIŠE O TEMAMADefected Croatiaglazbeni festivaliA-TrakBoys NoizeCarl CraigChloe CailletDave Lee ZRDerrick CarterEats EverythingFolamour (A/V)Honey Dijon
Povezano