8. Riječke stepenice 29. kolovoza pored Grand hotela Bonavia

Piše: CroModa, Rijeka, Zagreb
Objavljeno 18.08.2014.

20

U najavnom editorijalu Riječkih stepenica, ispred objektiva fotografkinje Viviane Lokmer Šuline pozirale su Paula Tomić, Jana Delač i Mia Mohorić

Najveća modna manifestacija na Kvarneru i turištička atrakcija grada Rijeke, 8. Riječke stepenice, održat će se u petak 29. kolovoza u 20:30 sati na stepenicama pored Grand hotela Bonavia. Kolekcije večernjih haljina i odijela predstavit će Vesna Sposa, Lurex, Sherri Hill, Hero4Heroes by Marijana Hero, Boutique Mondura, Eni Surijan, Showroom Antonela by Antonela Gregorović, Neva salon vjenčanica i večernjih haljina, Andy's stuff by Andrea Anić, a od modnih dodataka publici će se predstaviti brand Diana'S by Diana Sokolić sa nakitom od pleksiglasa i očna optika Ghetaldus Rijeka. Kao i svake godine frizure i šminku potpisuju studio Perman Experience te Paola Peček i Iva Peradenić.
Ovih je dana snimljen i modni editorijal sa dijelom kolekcija koje će posjetitelji moći vidjeti na manifestaciji, a fotografije možete pogledati u galeriji.
Ispred objektiva fotografkinje Viviane Lokmer Šuline pozirale su Paula Tomić, Jana Delač i Mia Mohorić koje će uz brojne druge manekenke poput Miss Universe Hrvatske Ivane Mišure i Ivane Paris, Miss Hrvatske Lane Gržetić, Vedrane Linardić, Nikoline Miletić nositi modne revije.

Ovaj modni event svake godine pobuđuje jako velik interes publike stoga je ulaz na revije slobodan.

Na Riječkim stepenicama svake godine u ulozi manekena pojavljuju se i brojne poznate osobe.

VIŠE O TEMAMARiječke stepeniceViviana Lokmer ŠulinaPaula TomićJana DelačMia MohorićPaola PečekVesna SposaLurexSherri Hill
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se