5 ženskih navika koje muškarci (potajno) mrze

Piše: A.A., Zagreb
Objavljeno 09.01.2016.

387

Ilustracija | Foto: Tom Ford

Ilustracija | Foto: Tom Ford

Neke stvari i navike ne vole javno, druge pak mrze (po)tajno. S muškarcima nije lako, ali uz par savjeta ne mora biti pakleno!

Make-up, mirisi, način komunikacije i modne navike služe kao sredstvo za privlačenje muškaraca, ali mogu biti i kontraproduktivni. Ovo su neke od ženskih navika koje mogu odbiti (potencijalnog) partnera:

1. Make-up treba zadržati u određenim granicama

Stavka koja se provlači kroz sve moguće što oni vole / ne vole članke otkad je svijeta i vijeka, i interneta. Make-up je super stvar, tim više ako ga nanosite znalački i s mjerom, ali nipošto nemojte pretjerivati i nemojte se dovesti do stadija vizualnog neprepoznavanja. Dobro doziran make-up može savršeno naglasiti vašu prirodnu ljepotu, ali ako prijeđete granicu mogli biste se pretvoriti u cirkusku atrakciju. Muškarci ne znaju puno o šminkanju, ali ipak nisu pali s marsa.

2. Nitko ne želi mirisnu bombu!

Ako će birati između svježe istuširane, ali još uvijek nenamirisane partnerice, i djevojke koja na sebi ima 4 sloja različitih mirisnih sprejeva, ulja i losiona, većina muškaraca odabrat će opciju broj 1. Malo diskretnog mirisa dobro dođe, ali nemojte misliti da će bilo tko uživati gušeći se u nemogućoj mješavini snažnih mirisa koji izazivaju vrtoglavicu.

3. Tepanje i obraćanje baby glasom

Tvoj dečko ipak nije tvoj kućni ljubnimac! Odrasle ste osobe i trebali biste koristiti odrasle glasove, koliko god slatko ophođenje katkad bilo neodoljivo. Nemojte prečesto prelaziti granicu između ženstvenog i dječačkog.

4. On treba curu, a ne stilisticu!

Neka tvoja opsesija modom i diktatima CroMode i Voguea ostane - samo tvoja. Muškarci uglavnom ne vole pokušaje vanjske intervencije na njihov stil, koliko god on u tvojim očima bio spreman za "generalku". Svoje modne vizije možeš ispucati nekim prigodnim poklonom, ali sve više od toga je - previše! Ponavljamo, on nije tvoj kućni ljubimac, a nije ni Ken.

5. Prosječan muškarac ipak može popiti malo više od prosječne žene... i neka tako ostane!

Cure koje se mogu opustiti uz umjerenu dozu alkohola privlačno su i poželjno društvo, ali - ruku na srce - pokušate li ga nadmašiti, izgubit ćete dozu seksepila i pasti u njegovim očima. On ipak treba curu, a ne frenda za opijanje!

Izvor inspiracije: phoenixnewtimes.com

VIŠE O TEMAMAšto muškarci volešto muškarci mrze
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se