5 regeneratora u spreju uz koje će vam kosa biti divna

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 09.08.2023.

0

Sjajni regeneratori u spreju

Sjajni regeneratori u spreju

Regeneratori u spreju nanose se na kosu bez ispiranja te ju dubinski njeguju i vraćaju joj sjaj, zato smo za vas pronašli pet najboljih.

Ljetne mjesece volimo provoditi na plaži, sunčajući se i plivajući u moru, no često nakon godišnjeg odmora i pojačanog izlaganja štetnim UV-zrakama zaboravljamo nahraniti svoju kosu koja tada postaje suha i beživotna. Zato bismo trebali prilagoditi svoju njegu kose i nikako je ne preskakati, Jedan od najboljih beauty proizvoda koji će vašu kosu održati zdravom i sjajnom su takozvani “leave-in” regeneratori koje možete sa sobom nositi i na plažu i uz koje je brzo i jednostavno pružiti kosi sve ono što joj je potrebno.

Regenerator u spreju pravi je beauty hit jer se ne ispire pa se brzo i lako nanosi, a ipak hidratizira kosu, pruža joj zaštitu od topline, pomaže pri raspetljavanju te sprječava njezino pucanje. On može spasiti vašu kosu i odlična je opcija za njegu tijekom cijele godine, no pogotovo u ljetnim mjesecima, zato ne čudi što je jedan od najpopularnijih beauty proizvoda među ženama. U nastavku smo izdvojili pet najboljih “leave-in” regeneratora čiji vas efekt sigurno neće razočarati.

1. Schwarzkopf - Gliss Aqua Revive Conditioner


Foto: Schwarzkopf

Foto: Schwarzkopf


2. Aveda - Nutriplenish Conditioner


Foto: Aveda

Foto: Aveda


3. Revlon - Equave  Hydro Nutritive Conditioner


Foto: Revlon

Foto: Revlon


4. Ziaja - Argan Oil Conditioner


Foto: Ziaja

Foto: Ziaja


5. Schwarzkopf - BC Bonacure Conditioner


Foto: Schwarzkopf

Foto: SchwarzkopfVIŠE O TEMAMASchwarzkopfAvedaRevlonZiajaregeneratoriregeneratori u sprejunjega kose
Povezano