4 HIT NIJANSE: Boje za kosu koje ćemo nositi ovog ljeta

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.04.2019.

3

Keune Haircosmetics

Keune Haircosmetics

Live Your Divinity namijenjena je svim ženama koje žele dodatno istaknuti svoju prirodnu boju kose ili pak potpuno promijeniti svoj izgled

ene su oduvijek bile izvor vječne inspiracije, njihovu ljepotu opjevali su brojni pjesnici i pisci, tumačili stari filozofi, oslikali razni umjetnici, a upravo tom jedinstvenom, gotovo božanskom energijom inspirirala se i jedna od najpoznatijih svjetskih beauty kompanija Keune Haircosmetics pri stvaranju nove linije boja za kosu. Znakovitog naziva Live Your Divinity, što bi u prijevodu značilo živjeti svoju božanstvenost, nova Keune Limited Edition linija boja za kosu sadrži 4 bogate, snažne i sjajne nijanse.
Keune Limited Edition - linija boja za kosu

Keune Limited Edition - linija boja za kosu

Live Your Divinity namijenjena je svim ženama koje žele dodatno istaknuti svoju prirodnu boju kose ili pak potpuno promijeniti svoj izgled. Sastoji se od 4 nijanse:  Enchant - svjetlucava baby blonde boja, koja će djelovati svježe i prekrasno na svakom tipu kose, Empower – suptilna brončana nijansa koja doslovce isijava glamurom i snagom, Indulge – neutralna plava boja namijenjena za prirodno iluminirajući izgled i Rise – spicy honey nijansa za onaj neodoljivi glow.
Foto: Keune

Foto: Keune

Najnovija linija boja za kosu dolazi u iznimno elegantnom i minimalističkom bež pakiranju sa sjajnim, zlatnim detaljima. U kampanji koja prati cjelokupnu Live Your Divinity filozofiju pojavljuju se modeli različitih tonova kože i tekstura kose, čime je naglašena nevjerojatna svestranost kolekcije – dizajnirane da odgovara svakome, bez obzira na različitosti i posebnosti.

Keune Haircosmetics

Keune Haircosmetics

Svaka nijansa prikazana je na dva načina, tj na dva modela s različitim etnicitetom, pokazujući kako iste boje daju drugačije rezultate na različitim ženama. Drugačije, a jedinstvene u svojoj bezvremenskoj ljepoti.

Keune Limited Edition - linija boja za kosu

Keune Limited Edition - linija boja za kosu

Limited Edition Live Your Divinity linija boja za kosu dostupna je ograničeno vrijeme i isključivo preko službenih Keune Haircosmetics distributera i salona.

VIŠE O TEMAMAboje za kosuKeune Haircosmetics
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se