2022. su obilježila 'Zelena svjetla' Matthewa McConaugheyja

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.12.2022.

0

Foto: Školska knjiga

Foto: Školska knjiga

Knjiga 'Zelena svjetla' Matthewa McConaugheyja prvi je izbor milijuna čitatelja diljem svijeta i najprodavaniji naslov godine u Hrvatskoj

Kad je riječ o naslovima koji su obilježili 2022. godinu, najistaknutije mjesto zaslužuje autobiografija "Zelena svjetla" Matthewa McConaugheyja, prvi izbor milijuna čitatelja diljem svijeta i najprodavaniji naslov godine u Hrvatskoj. Prati je neodoljiv dodatak, upravo objavljen dnevnik pod naslovom Zelena svjetla – vaš dnevnik, vaše putovanje, namijenjen svima koji žele slijediti upute slavnoga glumca, pisati dnevničke bilješke i dobiti dublji uvid u vlastiti život.

Autobiografija Zelena svjetla koju popularni glumac i producent Matthew McConaughey naziva "ljubavnim pismom životu", objavljena u prijevodu Vedrana Pavlića, ne silazi s vrha top-ljestvice najprodavanijih naslova u Hrvatskoj. Dodatno oduševljenje hrvatskih čitateljica izazvat će upravo objavljeno izdanje Zelena svjetla – vaš dnevnik, vaše putovanje s uputama, citatima i savjetima iz McConaugheyjeve knjige.

Uz ovaj se dnevnik (128 stranica) možete smjelo suočiti sa sobom i prihvatiti odgovornost za to kakvi ste nekoć bili, kakvi ste danas i kakvi želite postati, poručuje ugledni hollywoodski glumac. Dnevnik će vam dati bolji uvid u odluke koje donosite, ponuditi savjete kako prevladati prepreke i omogućiti da ostvarite dragocjene osobne potencijale.
 
Foto: Školska knjiga

Foto: Školska knjiga

U Zelenim svjetlima McConaughey bez zadrške piše o odnosu s roditeljima, zlostavljanju u tinejdžerskoj dobi, glumačkom usponu i krizi te duhovnim traganjima, partnerstvu i djeci. U novom dnevniku poziva čitatelje da se uhvate ukoštac sa životnim lekcijama i shvate da poanta nikada nije pobijediti, nego razumjeti. I uvidjeti da se žuta i crvena svjetla s vremenom pretvaraju u zelena.


VIŠE O TEMAMAknjiževnostŠkolska knjigaMatthew McConaughey




Povezano