14 novih lica u finalu natjecanja Elite Model Look Croatia

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.06.2017.

0

Svoje prvo profesionalno modno snimanje svih 14 finalista odradilo je na zavidnom nivou ispred objektiva poznatog modnog fotografa Johna Pavlisha

Nakon 7 regionalnih castinga Elite Model Look Croatia provedenih diljem zemlje i nekoliko stotina novih nada koje su koračale pistom, u četvrtak (8. lipnja) se u Zagrebu održava finalne na kojem će 14 novih lica okušati svoju sreću u modnim vodama najprestižnijeg svjetskog modnog natjecanja. Put je to koji su prošle i zvijezde Cindy Crawford i Gisele Bundchen, ali i brojni drugi top modeli.

"Zadovoljni smo odazivom kandidata i odrađenim castinzima, te s veseljem očekujemo finale kada ćemo i saznati pobjednicu i pobjednika koji će predstavljati Hrvatsku na svjetskom natjecanju Elite Model Look", kaže Marko Lovrić, direktor agencije Relatum Model Management, ujedno i organizatora ovog natjecanja.

Svoje prvo profesionalno modno snimanje svih 14 finalista odradilo je na zavidnom nivou ispred objektiva poznatog modnog fotografa Johna Pavlisha, koji ih je na najbolji način pripremio na modnu avanturu koja je pred njima.


VIŠE O TEMAMAmodelingElite Model LookMarko LovrićRelatum Model Managementmanekenstvo
Povezano