11. mjesec prepun je koncerata, evo koje morate posjetiti

Piše: Z.P., Zagreb
Objavljeno 02.11.2018.

1

Afion započinje koncertni studeni

Afion započinje koncertni studeni

Nakon ljetne pauze, klupska koncertna sezona u punom je zamahu. Evo što ne smijete propustiti!

S dolaskom hladnijih dana pune se naši klubovi. Mjesec studeni prepun je odličnih koncerata koje ne smijete propustiti!

U Vintage Industrial bar dolazi nam Afion (makedonski opijum, mak), bend koji interpretira tradicijsku glazbu s prostora bivše Jugoslavije. Svoj 15. rođendan band će proslaviti u četvrtak, 8.11.

Svega dan nakon toga Goran Bare sa svojim kultnim Majkama u Tvornici će predstaviti novi album "Nuspojave", dok nas 10.11. očekuju čak dva dobra koncerta. Ponovno okupljeni Silente svirat će u Močvari, a studenti i oni mladog duha zabavit će se na 37. Brucošijadi FER-a.

Vikend nakon toga kultni Edo Maajka održat će koncert u Domu sportova. 16.11 predstavit će svoj novi albut "Put u plus", a na pozornici će mu se pridružiti brojni glazbenici poput Yaye iz "Jinxa", Saše Antića iz "TBF-a" i Dine Šarana iz banda "Letu štuke". Potonji će sa svojim bendom imati koncert u Tvornici dan kasnije, u subotu 17.11., isti dan kada i kultna Boa predstavlja svoj novi album u Boogaloou.

Druga polovica mjeseca pripada Maji Posavec koja će u Vintageu 22.11. zapjevati hitove sa svog prvog albuma, a u petak 23.11. legendarni Darko Rundek svirat će u Tvornici.

I za kraj, tjedan dana nakon Maje u istom prostoru i Mile Kekin predstavlja svoj prvi album, a mjesec ćemo zaokružiti koncertom Zabranjenog pušenja u Boogaloou te Pozitivnim koncertom u Domu sportova na kojem sviraju Editors, Nipplepeople, Jonathan i Bojana Vunturišević. Oni su tamo 30.11., dok nas 1.12. očekuju, između ostalog, Hladno pivo i Pipsi.

Dakle, studeni je koncerata prepun, a mi se nadamo da ste pronašli svoju glazbenu inspiraciju!


VIŠE O TEMAMAkoncertiMaja PosavecDarko RundekGoran BareMajkeEdo MaajkaSilenteBrucošijada FER-aLetu štukeZabranjeno pušenjeMile KekinPozitivan koncert
Povezano