10 trendovskih ljetnih frizura s maramom za kosu

Piše: M.T., Zagreb
Objavljeno 30.07.2019.

0

Foto: YouTube

Foto: YouTube

Marama za kosu savršen je začin ljetnih frizura. Donosimo ideje kako ukomponirati maramu u deset ljetnih frizura i pritom zablistati u svakoj varijanti.

S dolaskom ljeta i vrućina, većina pripadnica ljepšeg spola odlučuje se za podizanje kose, a takva frizura ne mora biti dosadna ili neatraktivna, posebno kad su dućani preplavljeni maramama za kosu u tisuću boja i uzoraka. Ukoliko vam je jedna takva ljepotica stoji kod kuće netaknuta, krajnje je vrijeme da ju izvadite iz ormara i zablistate.

Milana Burykin s Youtube kanala Milabu, prava je majstorica za frizure. Ova ljepotica s preko milijun pretplatnika prepuna je ideja za frizure, pa ne čudi što u njezinim videima nisu izostavljene frizure s maramom za kosu. Njezinih deset ideja za savršene i jednostavne ljetne frizure inspirirat će vas da i vi zablistate uz pomoć ovog upečatljivog i beskrajno ženstvenog modnog dodatka. Milana na zabavan način objašnjava sve korake do lagane, romantične ljetne frizure. Iako super ljednostavne za napravit, frizure će garantirano učiniti da zablistate i na vrućinama. Ljetni izlazak, plaža, šetnja.. u svakoj prilici marama za kosu savršena je točka na i svakog ljetnog stajlinga.

U nastavku pogledajte njezih tutorial i naučite sve o savršenih ljetnim frizurama s maramom za kosu.
VIŠE O TEMAMAmarame za kosufrizure za dugu kosuljetne frizureMilana Burykin
Povezano