Frizure za jesen i zimu 2022. koje vrijedi isprobati

Piše: A.A., Zagreb
Objavljeno 27.10.2022.

0

Foto: Ilustracija, Instagram

Foto: Ilustracija, Instagram

Od repa na malo drugačiji način preko cvijeća kao vječno savršenog dodatka i efekta mokre kose... Ove frizure su svojevrsni klasici koji će dobro prolaziti i ove jeseni i zime.

1. Viklerima do voluminoznog looka: Sjećate li se viklera? Da, oni još uvijek postoje, i da - iako su u kategoriji 'old school' - i dalje mogu poslužiti za postizanje ove prekrasne, istovremeno i ženstvene i zavodljive voluminozne frizure koju je slavna stilistica i majstorica frizura Jen Atkin prikazala na primjeru svjetski poznate zavodnice Rosie Huntington-Whiteley.


2. Efekt mokre kose: Da, moguće je osvajati famoznim efektom mokre kose bez da ostavite dojam kao da ste upravo izašli ispod tuša. Poznata američka frizerka i stilistica Alex Brown pokazala je na kosi influenserice Marianne Hewitt kako - samo uz pomoć magičnog i hvaljenog Wave Spraya kozmetičkog branda Ouai postići ovaj neodoljivi izgled.


3. Rep na malo drugačiji način: Sprijeda ovaj look može izgledati kao elegantna varijanta klasičnog repa, ali nakon pogleda na drugu stranu - slijedi ugodno iznenađenje.


4. Cvijeće u kosi: Ne tako davno održana revija renomiranog modnog branda Rodarte na pisti New York Fashion Weeka dodatno je aktualizirala trend dodataka za kosu. Ovaj put na ekstremno ženstven, naprosto neodoljiv način! Cvijeće u kosu je jednostavno hit, na bilo koji način i u bilo kojem obliku.



VIŠE O TEMAMAviklerifrizure za dugu kosufrizure s repomefekt mokre kose




Povezano