Zvjezdani lookovi koji su obilježili 2011. godinu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 26.12.2011.

5

Najbolji, najmaštovitiji, najhrabriji, najprovokativniji - zvjezdani lookovi o kojima se najviše pričalo u 2011. godini

Kroz našu rubriku Red Carpet u 2011. godini prodefiliralo je čak 400 modnih izdanja najpoznatijih svjetskih zvijezda. Bilo je tu svega - od fantastičnih street i red carpet izdanja o kojima će se dugo pričati do - istina ne tako često - tragikomičnih pokušaja implementacije trendova s pariške, njujorške i milanske piste.

Ne želimo modu promatrati kroz statistiku, ali dojam je da su red carpetima dominirale Jessica Alba, Halle Berry, Jennifer Aniston te modne ikone poput Kate Moss i mlade Emme Watson. Beyonce i Jennifer Lopez možda možda nisu bile savršeni uzori, uvijek nekako na granici s kičem, ali su zato svojim seksepilnim kombinacijama gotovo svakog mjeseca osvajale naslovnice modnih portala. Lady Gagu ne volimo, ali priznajemo da je u proteklih 360-ak dana imala bar dva spomena vrijedna looka, što je svakako minimum koji je morala ostvariti s obzirom na hrpetinu stilista koji danonoćno rade na njenom izgledu.

Sestre Middleton bile su stalna ponuda modnog menija 2011. Pošto ne znamo tko je Pippa, u uži izbor ušla je samo Kate. No, to je više zbog fame, titule i drame nego zato što je zbilja neka posebna modna senzacija. Angelina Jolie jeste stalno hodala po crvenim tepisima, ali od Angeline Jolie u modnom je smislu dosadnija samo Angenila Jolie. Zato je i nema u našoj galeriji.

Mala napomena - ovo nisu najbolji lookovi godine, ovo nisu ni najmaštoviitiji lookovi godine. Ovo je mješavina najboljeg, najmaštovitijeg i najseksepilnijeg, ali iznad svega - presjek lookova o kojima se najviše pričalo.


VIŠE O TEMAMAcrveni tepihzvijezdeJessica AlbaHalle BerryJennifer AnistonKate MossEmma WatsonBeyonceJennifer Lopez
Povezano