Zvijezda melodičnog techna Henri Bergmann u Zagrebu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.05.2024.

0

Foto: Peti Kupe

Foto: Peti Kupe

U protekloj godini Henri Bergmann svirala je u glavnoj sobi u Pachi te je imala nastupe na festivalima kao što su ADE, Glastonbury, Noisily i Zamna Tulum

Ljubitelji melodičnog techna ponovno dolaze na svoje u subotu, 18. svibnja. One Drop Music dovodi neizostavno ime s najvećih svjetskih pozornica i dva iznimno talentirana nova DJ-a. Zvijezda večeri je Henri Bergmann, jedinstvena DJ-ica, producentica i vlasnica etikete Automatik, a uz nju predstavit će se belgijski techno DJ Axel Haube i mlada bugarska DJ-ica Sammer.

Iza Henri Bergmann je vrlo produktivna godina s izdanjima, nastupima i podrškom nekih od ključnih igrača sa scene. Uz dva mjesta na Beatportu i Spotifyu, njezina izdanja podržavaju Tale of Us, Solomun i Dixon. Najnoviji EP Here's The Fear izdala je za etiketu Afterlife. U protekloj godini svirala je u glavnoj sobi u Pachi te je imala nastupe na festivalima kao što su ADE, Glastonbury, Noisily i Zamna Tulum, a već potvrđene svrike na renomiranim festivalima i ove godine pozicioniraju Henri u sam vrh melodic techno izvođača.

Axel Haube je belgijski DJ čija je karijera u velikom usponu. Njegove setove melodičnog i kozmičkog techna napaja mračni, ali poletni groove, protkan zavodljivim melodijama. Nastupa diljem globusa, od Afterlifea do Circoloca, Hivea, Inputa, Ritter Butzke i Extrema Outdoora.

Uz talentirane DJ-e koji vode ovu glazbenu ekspediciju, publika će čuti različite nijanse techna, od hipnotičkih bas linija do razigranih melodija, a sve uz vrhunsku produkciju koja je već standard One Drop Musica.


VIŠE O TEMAMAPeti Kupekoncerti u ZagrebuHenri Bergmann
Povezano