Zoë Kravitz nova globalna ambasadorica YSL Beauté make-upa

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 21.08.2017.

0

Zoë Kravitz, foto: Elodie Daguin

Zoë Kravitz, foto: Elodie Daguin

YSL Beauté poželio je mladoj glumici i glazbenici Zoë Kravitz dobrodošlicu u obitelj YSL-ovih globalnih ambasadorica za makeup

Kao YSL-ova muza, Zoë Kravitz je već otprije prisutna na američkim društvenim mrežama, gdje objavljuje fotografije s cool makeupom i savjete o stilu za aktivne mlade žene.

Od trenutka kada je debitirala na malim ekranima, časopis Variety u više ju je navrata istaknuo kao jednu od najperspektivnijih glumica.

Njezina glumačka izvedba u hit miniseriji "Velike male laži" televizijskog programa HBO (u kojoj glumi uz bok Nicole Kidman i Reese Witherspoon), oduševljava mnogobrojnu publiku širom svijeta.

Zoë Kravitz, foto: Elodie Daguin

Zoë Kravitz, foto: Elodie Daguin

Najpoznatiji je svjetski modni časopisi redovito opisuju kao osobu s urođenim osjećajem za stil te je naprosto obožavaju, jer krši modna pravila i načinom odijevanja izražava svoju osobnost.

Njezin Instagram profil broji 3 milijuna sljedbenika @ZOEISABELLAKRAVITZ.

"YSL Beauté jedan je od mojih najomiljenijih brandova. Njegov neodoljivi spoj sofisticiranog šika i 'sirovijih' elemenata daje mi predivnu slobodu da se izrazim kroz modu i ljepotu. Oduvijek me asocira na opuštenu autentičnost, prožetu odvažnom snagom i neustrašivošću. Jako sam uzbuđena zbog suradnje s ovom legendarnom modnom i kozmetičkom kućom", izjavila je Zoë.


VIŠE O TEMAMAZoe KravitzYves Saint LaurentYSL Beauty




Povezano