Znate li što spaja Victoriju Beckham i Shaquillea O'Neala?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.04.2018.

0

Shaquille O'Neal i Victoria Beckham | Foto: Reebok

Shaquille O'Neal i Victoria Beckham | Foto: Reebok

Shaquille O'Neal zaželio je dobrodošlicu Victoriji Beckhamu u Reebok obitelj na ekskluzivnom eventu održanom u Los Angelesu

Shaquille O'Neal, košarkaška ikona i dugogodišnji ambasador Reeboka i britanska dizajnerica Victorija Beckham, na ekskluzivnom su eventu u Los Angelesu podijelili svoja razmišljanja o utjecaju 90-ih godina na kulturnu i modnu scenu te se dotaknuli svojih najintimnijih odnosa s brendom. Stoga, nimalo ne čudi da su upravo ove dvije ikone kreatori nove Reebokove sportske linije koja će krajem godine ugledati svjetlo dana. Ovaj zanimljivi duo u Reebok kolekciju je unio dašak prošlog stoljeća i to putem retro T-shirt majice s potpisom Victorie Beckham, koja stilom veliča modu devedesetih. Victoria, koja je u Reebokovu obitelj ušla krajem prošle godine, svojim zanimljivim i popularnim stilom vrlo je brzo osvojila srca fanova diljem svijeta, a sada je svoj veliki modni talent povezala s jednim od najpopularnijih NBA igrača svih vremena - Shaquilleom O'Nealom.

Nedavni posjet globalnom sjedištu Reeboka u Bostonu te istraživanjem njegove arhivske građe, zasigurno su ostavili veliki dojam na Victoriju. Reebokova prisutnost u kulturi devedesetih godina bila je osobito plodna; vrijeme kada se Reebok pojavio kao jedan od najatraktivnijih maštovitih i pionirskih brendova, mijenjajući pravila igre, postavljajući kultni program s inovativnim proizvodima koji i danas utjelovljuju ikone stila. Svjetski brend Reebok, poznat po dizajnu kojim inspirira i nadahnjuje žene diljem svijeta, baš kao i Victoria Beckham, dijele istu strast prema isticanju važnosti žena. Kroz partnerstvo, dizajnerica je istaknula kako ona i Reebok imaju isti cilj; inspirirati žene, probuditi u njima samopouzdanje te im dati snagu.

Nova kolekcija nastala je promišljanjem o potrebama modernih potrošača, vješto povezujući fitnes i modu, stvarajući dizajn kojeg će svatko zavoljeti i nositi sa samopouzdanjem. Kolekcija će biti dostupna krajem 2018. godine te predstavlja spoj njihove zajedničke strasti i kreativnosti.

Pored Victorije i O'Neala, zabavi su nazočili David, Brooklyn, Romeo i Cruz Beckham te Eva Longoria, Simon Fuller, Rachel Zoe, Louise Roe, Anthony Mandler i Denise Vasi. Za glazbeni ugođaj bili su zaduženi Salt N Peppa’s i DJ Spinderella, puštajući klasike 90-ih godina.


VIŠE O TEMAMAShaquille ONealVioctoria BeckhamReebok
Povezano