Znamo što pokloniti za svaku prigodu na koju ste pozvani ove jeseni

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.09.2023.

0

Ana Divković, Foto: Branimir Kralj

Ana Divković, Foto: Branimir Kralj

Društveni kalendari za rujan i listopad uvijek su prepuni raznih svečanosti dragih ljudi u našim životima, što znači da ćemo svoje mjesto za stolom imati na mnogim jesenskim vjenčanjima, krstitkama, promocijama i rođendanima

Profesionalan gost na posebne prigode nikad ne dolazi praznih ruku, a s povratkom u grad, brojne uzvanike jesenskih svečanosti očekuje potraga za idealnim poklonom kojim će bliskim ljudima uljepšati slavlje. Ako varirate između toga da nemate ideja što darovati i toga da želite nešto malo drugačije, kreativnije i posebnije, adresa koja će pomiriti sve vaše želje i težnje u jedno je ona Hrvatske kovnice novca.

Hrvatska kovnica novca uz optjecajni novac proizvodi i prigodni kovani novac, zlatnike i srebrnjake, kao i zlatne i srebrne medalje. Kroz godine se istaknula kao destinacija za kupovinu poklona koji su univerzalno dobro prihvaćeni, ali i dugoročno pamtljivi, bezvremenski i vječni. Na darovnom asortimanu Hrvatske kovnice novca, svoj su dizajnerski otisak ostavili poznati hrvatski kipari, koji su ovu tradiciju darivanja u Hrvatskoj ne samo sačuvali od zaborava, već ju i ponovno učinili aktualnom, suvremenom i prilagođenom željama potrošača današnjice.

Prigodni pokloni za svaku prigodu na koju ste pozvani

Zlatna medalja 'Krštenje'. Foto: Iva Komesar

Zlatna medalja 'Krštenje'. Foto: Iva Komesar

Uz Hrvatsku kovnicu novca možete pokloniti trajno, bilo da vam je na rasporedu nečije vjenčanje, rođenje, krštenje, rođendan ili diploma.

Svaka od ovih kategorija sadrži proizvode kojima ćete zajedno s dragim osobama proslaviti trenutak zajedničkog okupljanja, ali i darivati ih nečime što ima trajnu vrijednost i što će ih zauvijek podsjećati baš na taj trenutak.

Zlatnik 'Inovacije Fausta Vrančića'. Foto: Iva Komesar

Zlatnik 'Inovacije Fausta Vrančića'. Foto: Iva Komesar

Zlatnici i srebrnjaci te zlatne i srebrne medalje iz ponude, dolaze s prigodnim motivima vezanim uz samu svečanost ili simboliziraju značajne ličnosti i važna postignuća iz hrvatske povijesti. Ideja njihova darivanja je da nemate puno dodatnog posla: proizvodi dolaze zapakirani u elegantne kutije s certifikatom kojeg svojim potpisom ovjerava guverner Hrvatske narodne banke. Tako u ponudi Hrvatske kovnice novca brzo i jednostavno pronalazite konkretan poklon koji će slavljenicima uljepšati njihovu svečanost, ali i svaki idući dan.

Zlatna i srebrna numizmatička kovanica 'Konturna kravata'. Foto: Iva Komesar

Zlatna i srebrna numizmatička kovanica 'Konturna kravata'. Foto: Iva Komesar

Stvorite vječnu uspomenu s obitelji i prijateljima već ove jeseni. Učiniti to možete u web trgovini Hrvatske kovnice novca i na sljedećim prodajnim mjestima.


VIŠE O TEMAMAnakitpokloniHrvatska kovnica novca
Povezano