Znamo što hrvatske trendseterice nose ove jeseni

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 26.10.2018.

17

Tatjana Jurić | Foto: Bojan Zibar

Tatjana Jurić | Foto: Bojan Zibar

Tatjana Jurić, Mia Dimšić, Bojana Gregorić Vejzović, Ana Begić Tahiri, Ivana Delač, Kostadinka Velkovska i Olja Vori proslavile su rođendan Galleria Business Centra

Sinoć, 25. listopada, u prepunom Galleria Business Centru održana je proslova čiji razlog je bio ni više ni manje već 20. godišnjica postojanja samog Centra. Posjetitelji su uživali u druženju i šarolikom programu jer zabave, doista, nije nedostajalo.
Bojana Gregorić Vejzović

Bojana Gregorić Vejzović

Pod voditeljskom palicom Tatjane Jurić program je bio posvećen direktorici GBC-a, Nevenki Zečević, koja je iznenada preminula u 58. godini. Njoj u čast svi su posjetitelji uživali u zanimljivoj retrospektivnoj izložbi pod nazivom „S tobom još od dobrih starih vremena“ koja je prikazala povijesni vremeplov sve od osnutka Centra prije dva desetljeća, pa sve do danas kada je obnovljen u potpuno novom ruhu.
Olja Vori

Olja Vori

Uz odličnu gastro ponudu restorana Centro, nagradne igre i brojne shopping pogodnosti, svečanu proslavu upotpunio je nastup mlade i talentirane Mije Dimšić. 

Ivana Delač

Ivana Delač

U Mijinim izvedbama uživale su sve generacije, od onih najmlađih do onih nešto starijih. Bojana Gregorić Vejzović, Ana Begić Tahiri, Domenica Žuvela, Ivana Delač, Kostadinka Velkovska, Olja Vori, samo su neke od poznatih dama koje su se pridružile proslavi i uživale u novo predstavljenom konceptu pod nazivom BFF, Business - Fashion - Food, koji savršeno spaja sve na jednom mjestu i omogućuje najugodnije moguće vrijeme provedeno u prostorima Galleria Business Centra.

Mia Dimšić

Mia Dimšić

Dio programa bio je i fashion & hair show, tijekom kojeg su bili predstavljeni modni komadi koji se mogu pronaći u trgovinama Centra, kao najnoviji trendovi frizura za nadolazeću sezonu.

Ana Begić Tahiri

Ana Begić Tahiri

Ovom intimnom zabavom proslavljeno je tek, vjerujemo, prvih 20 godina postojanja u prekrasnoj atmosferi, onako kako je i dostojno, jer je tradiciju važno njegovati i prenositi je na mlađe generacije, a Galleria Business Center je mjesto koje već 20 godina spaja ljude i stvara uspomene.

VIŠE O TEMAMAGalleria Business CentarTatjana JurićMia DimšićBojana Gregorić VejzovićAna Begić TahiriIvana DelačOlja Vori
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se