Znamo što Anne Ewers nosi u novoj kampanji za Liu Jo

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.03.2019.

1

Anne Ewers za Liu Jo | Foto: Mert & Marcus

Anne Ewers za Liu Jo | Foto: Mert & Marcus

Anne Ewers zaštitno je lice Liu Jo kampanje već drugu sezonu zaredom. Ženstvenost i senzualnost - odrednice su koje se provlače kroz cijelu Liu Jo proljetnu priču.

Liu Jo i ove sezone nastavlja suradnju s karizmatičnom Anna Ewers i slavnim fotografskim duom Mert &Marcus. Ženstvenost i senzualnost - sinonimi su koji se provlače kroz cijelu Liu Jo proljetnu kampanju. Očaravajuća, sofisticirana i autentična Anne Ewers zaštitno je lice Liu Jo kampanje već drugu sezonu.
Zimska #glamourizing sezona elegantno se transformira u ljetnu te na prirodan način komunicira strategiju brenda kroz sofisticiran modni izričaj. Očaravajuća Anne Ewers snimana je u studiju te se nalazi u centru pozornosti Liu Jo kampanje, jedino igra digitalnog umjetnog sunca kreira nijanse svjetla i sjena. Rezultat toga je svježa, senzualna slika ženstvenosti koja definira osobnost brenda i naglašava glamur na nov i neodoljiv način.
Liu Jo | Cijena: 2.290 kn

Liu Jo | Cijena: 2.290 kn

Magnetičan stav, igra svjetla, intenzivne nijanse i odabir boja ključan su element u ovoj kampanji koja poziva na ljeto, fokusira se na senzualnost te predstavlja ponosan identitet i samouvjerenu ženstvenost na jedan suptilniji način.

VIŠE O TEMAMAjakneLiu JoAnne Ewersženske jakne
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se