Znamo gdje možete pronaći sve za stvaranje savršene božićne atmosfere

Piše: Sponzorirani članak, Zagreb
Objavljeno 28.11.2023.

0

Foto: NAMA

Foto: NAMA

U omiljenim robnim kućama svih Zagrepčana - Robna kuća NAMA u Ilici 4 ili na Kvaternikovom trgu 5 - može se pronaći sve za stvaranje čarobnog blagdanskog ugođaja na jednom mjestu

Božić nam se bliži, a prva nedjelja Adventa je već pred vratima. Božićno vrijeme predstavlja jedinstveno razdoblje u godini kada obitelji grade snažne veze kroz zajedništvo i ljubav. To su trenuci okupljanja te stvaranja tople atmosfere oko blagdanskog stola. Važnost obitelji naglašava se kroz radosti druženja i stvaranje nezaboravnih trenutaka koji obogaćuju sjećanja, a zajedničko slavlje produbljuje međusobnu podršku i razumijevanje. Važnost ljubavi, poštovanja i podrške među najbližima je, u konačnici, smisao Božića.

Foto: NAMA

Foto: NAMA

Izuzev zajedništva, mnogi običaji i tradicije obilježavaju upravo ovaj period. Postavljanje i paljenje adventskih svijeća, postavljanje adventskih vijenaca te jaslica, pjevanje božićnih pjesama i prigodno darivanje, sve je to dio Božićne baštine koju svi poštuju.

Foto: NAMA

Foto: NAMA

U omiljenim robnim kućama svih Zagrepčana - Robna kuća NAMA u Ilici 4 ili na Kvaternikovom trgu 5 - može se pronaći sve za stvaranje tog ugođaja na jednom mjestu.

NAMA

NAMA

Ako ste u potrazi za zanimljivom Božićnom odjevnom kombinacijom ili možda ovih praznika želite isprobati nešto drukčije - uključivanje svih članova obitelji i poigravanju s različitim materijalima, NAMA ima odgovor za sve potrebe. Ove godine NAMA je odlučila pomoći svima - onima koji vole izrađivati stvari svojim rukama, ali i drugima koji samo traže savršen poklon za svoje najmilije. Osim bogate ponude odjeće i obuće, NAMA u svojoj širokoj ponudi nudi različite ukrase za Božićne „pothvate“, dok će asortiman repromaterijala biti od velike koristi onima koji vole okušati svoju kreativnost i ne boje se „zasukati rukave“.

Foto: NAMA

Foto: NAMA

Božićna čarolija čeka svakoga tko odluči prekrasnim ukrasima iz NAMA-e pretvoriti svoj dom u pravu bajku. Od tradicionalnih kuglica i vijenaca do modernih, stiliziranih ukrasa, NAMA-ina kolekcija nudi raznolikost koja će zadovoljiti svačiji estetski dojam. Savršena kombinacija boja i tekstura koja stvara toplu i ugodnu atmosferu u domu čeka na već svima dobro poznatom mjestu. Svaki komad ima svoju priču i dodat će poseban šarm vašem domu tijekom blagdana.

NAMA

NAMA

Nakon što se završi kupnja ili „uradi sam“ projekt, preostaje samo odabrati savršenu poziciju za izlaganje božićnih poklona i adventskih ukrasa. Vjerujemo kako se uloženi trud isplati, jer konačan rezultat čini dom još ljepšim, a ukućane sretnijima. Uz pomoć širokog NAMA asortimana, ambijent će se podići personaliziranim Božićnim stilom, a blagdanski ugođaj će se osjetiti u samo par jednostavnih koraka.


VIŠE O TEMAMABožićNAMAšopping u ZagrebuAdventbožićni ukrasi
Povezano