Zlatarna Celje lansirala nakit posvećen Davidu Bowieju

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 06.03.2017.

0

Zlatarna Celje predstavlja nove kolekcije nakita, među kojima je i Bowe, kolekcija srebrnog Lencia nakita posvećena Davidu Bowieju

Kultni umjetnik je više od pet desetljeća oduševljavao obožavatelje svojim ekstravagantnim i neobičnim kreativnim stvaralaštvom. Iako nažalost više nije među nama, David Bowie ne prestaje inspirirati umjetnike diljem svijeta, stoga ni kreiranje kolekcije Bowe nije iznimka. Inovativna i artistička, namijenjena je svima željnim upečatljivih detalja i ostavljanja snažnog dojma. Lajtmotiv, koji se provlači kroz srebrni nakit, je dobro poznati znak munje kojeg je popularizirao upravo Bowie iscrtavanjem preko oka.

Kako je svaka srebrna Lencia kolekcija inspirativna i odvažna te namijenjena ženama svih generacija koje vole kombinirati trendovski i elegantan nakit i drugi dio nove kolekcije jednako je poseban. Poznata dizajnerica Olga Košica osmislila je i provela u djelo ideju o kolekciji koju krase nepravilni i oštri oblici te živa zelena boja. Deep Jungle predstavlja veličinu i slobodu prostranstva prirode, te privlačnost različitosti i suprotnosti.

Naglašena estetika koja nadilazi vremenske okvire odlika je zlatne kolekcije Geo Minimal. Čistoća i snaga geometrijskih oblika vodeća su inspiracija za kolekciju namijenjenu svim ljubiteljima zlatnog nakita. U kombinaciji s bijelim cirkonima, ogrlice Geo Minimal donose glamur u našu svakodnevicu.

Srebrno zvjezdano nebo odnedavno nije rezervirano samo za noć. Star Night kolekcija donosi bezvremenski sjaj zvijezda poigravajući se linijama tajanstvenosti i pogledom u nepoznato. Svaki komad nakita dočarava beskonačnu dimenziju svemira i budi inspiraciju.

Nove kolekcije Zlatarne Celje oduševljavaju zbog nekonvencionalnih detalja, ali i mladenačke energije kojom odišu. Savršeno nadopunjavaju različite stilove i lako se stapaju sa željenim kombinacijama.


VIŠE O TEMAMAnakitZlatarna CeljeDavid Bowieogrlicenarukvicesrebrni nakitOlga Košica
Povezano