"Život u štiklama" Camille Morton: Djevojački vodič za sva vremena

Piše: CroModa.com
Objavljeno 05.06.2008.

0

Camilla Morton: U izdanju naklade Mirakul izašla je nova knjiga Život u štiklama autorice Camille Morton. Knjiga je nastavak velikog svjetskog hita Kako hodati u štiklama. Opet kao i u prvom djelu autorici pomažu mnoge slavne osobe - Erin O'Connor, Diane von Furstenberg, Matthew Williamson. Šarmantna, zabavna i praktična knjiga Život u štiklama prepuna je fascinantnih priča i ideja koje vas mogu nadahnuti.

Život u štiklama

Život u štiklama

U izdanju naklade Mirakul izašla je nova knjiga "Život u štiklama" autorice Camille Morton. Knjiga je nastavak velikog svjetskog hita "Kako hodati u štiklama". Opet, kao i u prvom djelu, autorici pomažu mnoge slavne osobe -  Erin O'Connor, Diane von Furstenberg, Matthew Williamson. Šarmantna, zabavna i praktična knjiga Život u štiklama prepuna je fascinantnih priča i ideja koje vas mogu nadahnuti.

Camilla Morton, modna novinarka s adresom u Parizu i Londonu, donosi savjete, anegdote i malo poznate informacije o svemu i svačemu. Predgovor je napisao Manolo Blaknik, a razglednice «Šteta što nisi ovdje» potpisuju poznate osobe, poput Johna Galliana i Giorgia Armania. Zavali se u naslonjač i nauči kako putovati sa stilom, uživati u operi, očistiti organizam od otrova, služiti se podcastom, preživjeti djevojačku večer, zvučati dobro na audio-zapisu, služiti se s mnogo nepotrebnih podataka (nikada nije prekasno za to) i još mnogo, mnogo toga.
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se