Zigman by Micica: Ljetni nakit za odvažne romantičarke

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.05.2012.

12

Kolaboracija Zigman by Micica rezultirala je proljetnom kolekcijom od sedam unikatnih ogrlica te novom kolekcijom prstenja

Juraj Zigman je suradnjom s domaćom etiketom nakita Micica upotpunio svoju na Cro A Porteru predstavljenu romantičnu proljetnu kolekciju kojom dominiraju pastelne boje, prozirni i lepršavi materijali.
Zigman by Micica

Zigman by Micica

Micicine ogrlice i prsteni dotaknuti zlatnim listićima upotpunjuju viziju romantičarke koju je nesigurnost zaobišla te koja zna nositi nakit što formom i veličinom ne odgovara ustaljenoj estetici modnih dodataka.

Ela Grego by Doris Fatur

Prsteni od gipsa i zlatnih listića te masivne ogrlice od sidre na pozlaćenim lancima komplementiraju viziju nove romantike i savršeno pristaju uz svaki pojedini odjevni predmet.

Kolaboracija Zigman by Micica rezultirala je proljetnom kolekcijom od sedam unikatnih ogrlica te novom kolekcijom Micicinog prstenja koje se može naručiti po cijeni od 250 kn.

Model za zajedničku kampanju Micice i Zigmana je prekrasna Ela Grego, a fotografiju potpisuje Doris Fatur.

VIŠE O TEMAMAJuraj ZigmanMicicanakitogrliceEla GregoDoris Fatur
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se