'Žena za sva vremena': Renata Sopek u elegantnim haljinama

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 26.09.2013.

80

Kolekcijom Monike Sablić dominiraju haljine, bluze, volumenzirane suknje, kombinezoni te volani...

Dizajnerica Monika Sablić već godinama na domaćoj modnoj sceni predstavnica je izrazito klasičnog i romantičnog stila koji dosljedno njeguje iz sezone u sezonu. Izuzetak nije ni ova godina, no dizajnerica je u svoje kreacije udahnula jednu novu dimenziju ženstvenosti i u središte dizajna stavlja ženu koja ovaj put razotkriva i svoj seksepil.

Kolekcija naziva "Žena za sva vremena", baš poput i ovogodišnje teme Schwarzkopf Cro A Portera, slavi bezvremensku ljepotu žene i dopušta joj da u svojim modnim odabirima bude hrabra, da slijedi svoj instinkt i da bude svoja.

Kolekcijom dominiraju haljine, bluze, volumenzirane suknje,  kombinezoni te volani koji u Monikinoj interpretaciji uvijek daju novu notu elegancije. Pročišćene linije i jednostavni krojevi nadopunjeni su upotrebom čipke. Upravo ženina snaga, njena karizma i moć inspiracija su ovosezonske kolekcije koje će biti predstavljena na pisti Schwarzkopf Cro A Portera.

U odabiru materijala Monika koristi, svilu, pliš i čipku, dok koloristički ostaje vjerna nježnim bojama, crnoj, bijeloj, plavoj dok crvena boja naglašava strast njenog dizajna.

Ljepota Monikinih kreacija naglašena je ručno rađenim pojasevima koje je za ovu kolekciju posebno dizajnirala mlada i talentirana dizajnerica nakita Gorana Jelić.

U ulozi modela okušala se Renata Sopek, fotografiju potpisuju Ivan Gudić i Deni Koraca, make-up Ana Grgić, a kosu Kristina Bebić.


VIŠE O TEMAMAMonika SablićCroAPorterRenata SopekKristina BebićIvan GudićDeni KoracaAna GrgićSchwarzkopf Cro A PorterGorana Jelić
Povezano