Želite u dobar i pametan šoping? Imamo tri važna savjeta za vas

Piše: A.Š., Zagreb
Objavljeno 21.10.2019.

0

Ilustracija. Foto: Zibar, CroModa

Ilustracija. Foto: Zibar, CroModa

Prilikom kupovine nove odjeće pametno bi se bilo pridržavati nekih savjeta kako ne biste potrošili previše novaca ili pak kupili odjeću koja nije za vas

Kada idete u shopping, dobro je imati nekoliko stvari na umu. Tako će vaša kupovina biti maksimalno uspješna.

1. Napravite popis stvari koje vam trebaju

Napravite popis, i držite ga se! Ako imate dovoljno hlača, a nedostaju vam dobre cipele, nove hlače u ormaru neće vam gotovo ništa značiti. I dalje ćete imati problem koji ste imali i prije odlaska u kupovinu. Osim toga, ako se držite samo onoga s popisa, možete i uštedjeti tako što nećete kupiti stvari koje vam ustvari ne trebaju - u suprotnom bi one bile na vašem popisu.

2. Budite svjesni stvari koje imate u svom ormaru

Kada kupujete novi komad odjeće, vodite računa o onome što već imate i razmislite o tome što će se od toga moći kombinirati s novitetom. Ponekad vas može privući, na primjer, neka šarena torba, ali ako neće pristajti ni uz jednu jaknu ili cipele koje imate, suzdržite se od kupovine. Upamtite i da su temeljni komadi poput bijelih majica ili tamnih traperica uvijek dobar izbor.

3. Slijedite svoj stil, a ne trendove

Ovaj se savjet nadovezuje na prethodna dva. Nemojte kupovati stvari koje su u trendu, a ustvari vam se ne sviđaju toliko, ne pristaju vam ili ne pašu ni uz što što imate u ormaru. Najbolje ćete se osjećati u onome što vam se sviđa i što pristaje građi vašega tijela. To nekada ne mora biti kompatibilno s trendovima, no vi će se osjećati i izgledati super!

VIŠE O TEMAMAmodni savjetišopingiranje
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se