Zbog ovih se hlača ide u Zaru, bit će pravi ljetni must-have

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 14.04.2024.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Ako tražite savršene hlače za drugi dio proljeća i nadolazeću ljetnu sezonu, razmislite o nekom efektnom bjeličastom lanenom modelu! Jedne takve probijaju se ka vrhu Zarine liste bestselera.

Ove godine zima je imala dosta karakteristika proljeća, a proljeće se već u svojim prvim tjednima pretvorilo u - ljeto! U kontekstu mode to nas je dovelo do potražnje za više ljetnim nego proljetnim komadima, pa su u prvi plan došli oni ugodni ljetni materijali poput lana, te tonovi svojstveni najtoplijem dijelu godine. Drugim riječima - bijela i sve one njoj gravitirajuće bjeličaste nijanse.

E pa, sve to objedinjuje jedan hit komad sa Zarinih polica koji se ovih dana probija ka vrhu popisa bestselera ovog superpopularnog španjolskog brenda.

Zara

Zara

Mnogima su, dakle, za oko zapele ove efektne hlače s ušicima uz tijelo od mješavine lana koje stižu u ekru izdanju. Hlače srednje visokog struka od predene lanene mješavine u znaku su širokih nogavica, a izvrsno će se uklopiti u svaki (pro)ljetni look. Uz njih trebate samo jedan jednostavan top i trendi sandale - i savršen ljetni look je tu!

Foto: Zara

Foto: Zara

Cijena? 59,95 eura.


VIŠE O TEMAMAhlačeZaralanene hlačeženske hlače
Povezano