Zbog ovih proljetnih hlača vrijedi skoknuti u Zaru, evo zašto

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 03.03.2023.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Boje se vraćaju na veliku modnu pozornicu, a jedna od onih koje će obilježiti sezonu proljeće/ljeto 2023. svakako je - zelena! Baš zato, ove hlače mogle bi biti savršen ulov.

Nestrpljivo čekamo proljeće, a o njemu već znamo dosta toga. Vraćaju se denim i koža, divni uzorci i još divnije boje. A kad je o bojama riječ, jedna od onih koje će igrati značajnu ulogu u nadolazećim mjesecima, i koja će zasigurno biti jako popularna i na špici, svakako je - zelena. I to ne samo, kao dosad, u onim svojim vojničkim kaki izdanjima; nosit će se i njene svjetlije - pa i kričavije nijanse.

Tome u prilog idu i nove kolekcije najpopularnijih brendova, uključujući i Zaru, koja je dobar dio svoje modne zbirke za proljeće 2023. obojala baš u zelenu. A jedan od komada iz te priče koji privlači pažnju je pred vama.

Zara

Zara

Govorimo o ovim divnim hlačama visokog struka koje su dostupne u cijeloj paleti boja, a koje najviše za oko zapinju baš u svom neodoljivom zelenom izdanju. Hlače visokog struka sa strelicama sprijeda i straga i prednjim obrubljenim džepovima odlično će ići uz vaše jednostavne bijele topove te bijele tenisice ili sandale, i s razlogom nam djeluju kao dobra kupnja.

Foto: Zara

Foto: Zara

Za ovaj potencijalni proljetni hit treba izdvojiti 25,95 eura (195,52 kn), a vi nam recite djeluju li i vama kao dobra investicija.


VIŠE O TEMAMAhlačeženske hlačeZarahlače visokog struka
Povezano