Zbog ovih čarobnih hlača ide se u Zaru, vrijedi ih uoviti

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 16.07.2023.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Hlače visokog struka s nogavicama A kroja Zarin su novitet koji će iskusnim fashionisticama uljepšati ostatak ljeta, ali i prijelaz u jesensku sezonu

Uživamo u najtoplijim danima ljeta, duboko uvjereni da vam ova sezona još uvijek nije dosadila. Pred nama je onaj divni, hedonizmu i moru orijentirani dio sezone koji mnogi doživljavaju najljepšim dijelom godine, a čak i ako ste kompletirali ljetni modni mozaik, vjerujemo da vam poneki chic novitet neće biti viška.

Uočili smo na Zarinim policama jedne fenomenalne hlače, ne samo za preostali dio ljeta nego i za onaj uglavnom topli prijelaz u jesenski dio godine.

Foto: Zara

Foto: Zara

Nije tajna da ženstveni komadi s trendovskim uzorcima vedre i oblače, a baš takve su i hlače koje su naši modni radari detektirali u Zarinom odjeljku s novitetima. Osvojile su nas nogavicama A kroja i neodoljivim tie-dye uzorkom koji će popraviti sve ljetne kombinacije.

Foto: Zara

Foto: Zara

Ove hlače visokog struka u Zari vas čekaju po poprilično ugodnoj cijeni od 29,95 eura. Definitivno dobra investicija za ostatak modnog ljeta. Slažete se?


VIŠE O TEMAMAhlačeženske hlačeZarahlače s uzorkomhlače visokog struka
Povezano