Zbog ove haljine iz nove kolekcije vrijedi posjetiti Zaru

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 19.01.2022.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Nova Zarina kolekcija osvježit će vaše zimske lookove, ali i modne sheme za prijelaz u proljeće, a ova haljina jedan je od naših favorita

Znamo da siječanj nije najbolji tajming za šopingiranje, ali lov na neke nove komade popravit će raspoloženje i potaknuti nas na nove stylinge koji će ostatak zime učiniti ljepšim i podnošljivijim. Ali ne samo ostatak zime nego i prijelazni period, koji više i nije tako daleko.
U Zaru je stigla nova kolekcija koja donosi prave proljetne vibre i zimske trendove spaja s onim (rano)proljetnim, a ova haljina jedan je od naših favorita.
Točkice su uvijek dobra ideja, a u novoj Zarinoj kolekciji igraju značajnu ulogu. Kratka crna haljina s točkicama klasik je koji će se savršeno uklopiti u kombinaciji s vašim omiljenim čizmama, a pritom će biti pogodna i za ranoproljetne modne formule.

Zara

Zara

Haljinica s podignutim ovratnikom i dugim rukavima upotpunjena je prorezom s gumbima na leđima, a u Zari vas čeka po ugodnoj cijeni od 229,90 kuna.

Foto: Zara

Foto: Zara

Sviđa li se i vama?

VIŠE O TEMAMAhaljineZarakratke haljinehaljine s točkicama
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se