Zavirite u novu kolekciju JUNO nakita za svačiji stil

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.06.2022.

0

Foto: Marko Grubišić

Foto: Marko Grubišić

Osvojili su nas posebni komadi nakita iz nove Juno kolekcije koje ćemo nositi ne samo ovo ljeto već i vrlo lagano kombinirati tokom cijele godine

Upravo ta vodilja "laganog nošenja" i uklapanja u svačiji stil, uz minimalizam u dizajnu ali minucioznost u izradi kao izvrsnoj kombinaciji koja čini esenciju brenda JUNO, bila je nit vodilja našoj poznatoj manekenki i dizajnerici Aniti Dujić Broadfoot pri dizajnu nove kolekcije za proljeće i ljeto.
JUNO

JUNO

"Kolekcija za proljeće/ljeto 2022. je neka vrsta nadopune već postojeće kolekcije i naših best sellera uz korištenje materijala kao što su srebro, pozlata, zlato, biseri te drago kamenje. Veliku pažnju pridajem našim klijentima i njihovim željama, pa tako svake sezone stalnu ponudu osvježimo s nekim novim komadima koji traju mnogo duže od jedne sezone i upravo me ta činjenica iznimno veseli i tjera dalje" izjavila je Anita.
Brand JUNO, osnovan 2016. godine i dalje ostaje vjeran delikatnim, minimalističkim komadima koji su bezvremenski. Ta nam se kombinacija ulaganja u bezvremenske komade u ovim vremenima čini izvrsnim odabirom jer smo sigurni da u rukama nemamo prolazan trend već komade nakita koje ćemo lagano nositi godinama. Klasika s pomakom je termin koji bi možda najbolje opisao JUNO.

Foto: Marko Grubišić

Foto: Marko Grubišić

Ljetom inspiriranu kampanju potpisuje poznati hrvatski fotograf Marko Grubišić, dok je za make-up i frizuru zaslužan Ivica Palinić iz salona "Kosa".

VIŠE O TEMAMAnakitJunoAnita Dujić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se