Zašto su baš ove gležnjače najprodavaniji komad u Reservedu?

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 17.10.2022.

0

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Kaubojske čizmice i zavodljive čizme iznad koljena 'na papiru' su neprikosnovene, ali u Reservedu se najbolje prodaje jedan model koji ne ide u spomenute kategorije

Bliži nam se klimatološka zima, period 'švercanja' u prijelaznim komadima odjeće i laganim tipovima obuće uskoro će - sviđalo se to nama ili ne - postati prošlost. A prave modne pripreme za najhladniji dio godine ne mogu proći bez ono esencijalnog sastojka, dobrih i toplih gležnjača ili pak čizama.

Kad je riječ o trendovima za aktualnu sezonu, zasad se u kontekstu obuće najviše pisalo i govorilo o kaubojskim gležnjačama, čizmicama s elegantnom potpeticom i zavodljivim čizmama iznad koljena. No, lista bestselera u trgovinama brenda Reserved ne uklapa se u ovu priču. Tamo su na vrh liste najprodavanijih komada iz nove kolekcije (dakle, cijele kolekcije, ne samo zbirke obuće) zasjele jedne praktične i oku ugodne gležnjače poprilično klasičnog izgleda.

Riječ je o crnim kožnim gležnjačama sa zaobljenim vrhom, visokim gornjištem i rebrastim potplatima koje u Reservedu koštaju 359,90 kuna. Osim u crnoj boji, dostupne su još i u kremastom izdanju, koje ipak privlači manji interes.


VIŠE O TEMAMAgležnjačeReservedčizmeženska obuća
Povezano