Zasjeni sve na špici: Replay i CroModa poklanjaju ti WOW torbu!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.11.2017.

8

Replay i CroModa poklanjaju ti torbu!

Replay i CroModa poklanjaju ti torbu!

Replay je odlučio nagraditi jednu čitateljicu CroMode MUST HAVE komadom, popularnom torbicom u hit nijansi zelene boje

Replay torbu možete iskombinirati  u svim dnevnim i večernjim kombinacijama. Ova chic Replay torba dolazi i u verziji s popularnim zakrpama koje će vam pružiti rokerski duh i neodoljivi stil.

Vojnički, bajkerski, rock i pop utjecaji savršeno se sjedinjuju u ženstvene i glamurozne primjerke Replay torbi. Prijavite se i osvojite savršeni komad ovog najpoznatijeg talijanskog urbanog branda koji dugi niz godina oduševljava svojim inovativnim stilom i besprijekornom kvalitetom.

Torba by Replay

Torba by Replay

Kako do nagrade:
Pošalji nam fotku svog trendi jesensko-zimskog stylinga upotpunjenog torb(ic)om. Pokaži nam na svom primjeru kako dobro odabran modni dodatak 'podiže' styling, drugim riječima - dokaži da znaš iskoristiti sav potencijal torb(ic)e, a mi ćemo tvoj trud i tvoju modnu maštovitost nagraditi ovim neodoljivim Replay modelom. Prijaviti se možeš do petka, 24. studenog 2017. na cromoda@cromoda.com. Uz fotku nam pošalji i svoje kontakt-podatke (ime i prezime, adresa i broj mobitela). Nagradit ćemo autoricu najbolje i najmaštovitije fotke (točnije - najboljeg stylinga) po izboru redakcije portala CroModa, a ime i prezime dobitnice objavit ćemo na ovom mjestu u utorak, 28. studenog 2017. U međuvremenu svakako lajkaj i Replay Hrvatska na Facebooku. S(p)retno!

Pobjednička fotografija: Anna Ramović Dragunić

Pobjednička fotografija: Anna Ramović Dragunić

Pobjednica je Anna Ramović Dragunić iz Okruga Gornjeg. Nagrada stiže poštom. Dobitnici čestitamo, a svima ostalima zahvaljujemo na sudjelovanju u natječaju!Sve novosti vezane uz kolekcije i popuste možete pronaći na službenoj web stranici Replaya za Hrvatsku ili na Facebook pageu.

VIŠE O TEMAMAtorbeReplaytorbicenagradne igre
Povezano