Zasjala je na špici u hit sandalama, biste li ih i vi nosili?

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 31.05.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Ljeto je pred vratima, sandale i drugi tipovi otvorene obuće uskoro će - ako to već nisu - postati standard. A ova ljepotica sa špice spremna je za izazove nadolazećeg perioda.

Vjerujemo da nismo jedini kojima su sve te silne kiše dosadile. Vrijeme je za ljeto i sezonu kupanja, vrijeme je za uskakanje u trendovske tipove otvorene obuće, od natikača do različitih varijacija sandala. I ove će godine IN biti različite varijacije sandala, a dobre ideje stižu nam sa subotnje špice koja je stavila 'točku na i' modnom svibnju.

Ova lijepa Zagrepčanka spremno čeka ljetne mjesece, već sada blista u komadima koji će harati, a najveću pažnju privukao je njen odabir obuće.

Zasjala je u jednoj pravoj ljetnoj midi haljini s trendovskim, razigranim i rasplesanim šarenim printom. A uz dobru haljinu idu i - dobre sandale! Njen izbor su efektne, ženstvene bijele sandale na vezanje; model kakav će biti jako poželjan u narednim tjednima i mjesecima. Look je upotpunjen minijautrnom bijelom torbicom i predimenzioniranim sunčanim naočalama.

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Što vi kažete na ovo izdanje, jesu li sandale pogodak?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankesandale
Povezano