ZARA pokazala što su to hit hlače, evo zašto se tako dobro prodaju

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 09.04.2024.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Nisu samo plisirane suknje IN, u modi su i plisirane hlače! Jedne takve, i to ne bilo kakve, završile su na listi proljetnih bestselera s potpisom Zare.

Priželjkivali smo proljeće, a dobili ljeto! Već u travnju pržimo se na temperaturama kakve bi se inače dale očekivati od druge polovice lipnja, a suncem okupani i topli travanjski dani mnoge su potaknuli na novu turu šopingiranja. Opskrbili smo se komadima za prijelaz iz zime u proljeće, a trebamo one za prijelaz iz proljeća u ljeto!

Provjerili smo što se ovih dana najbolje prodaje u Zari. Puno smo pisali o haljinama, pa smo njih u ovoj epizodi izbacili iz priče, a pažnju su nam privukle jedne divne hlače koje su spremne popravljati i podizati vaše stylinge sve do prvih jesenskih dana.

Zara

Zara

Plisirane nisu samo suknje, ovog proljeća u modi su i plisirane hlače. U Zari se ovaj model odlično prodaje, riječ je o hlačama visokog struka s malim V prorezom, bočnim džepovima i detaljima nabora sprijeda. Dostupne su u nekoliko boja, ali najbolje se prodaju u bež izdanju.

Foto: Zara

Foto: Zara

Ako se i vama sviđaju, za njih ćete morati izdvojiti 29,95 eura.


VIŠE O TEMAMAhlačeZaraženske hlačeplisirane hlače
Povezano