Zara neodoljivom midi haljinom spaja zimu i proljeće

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 27.01.2024.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Bijela boja zvuči kao savršeno modno osvježenje za nadolazeći prijelaz iz zime u proljeće, a jedna divna haljina u ovoj vječnoj (ne)boji stigla je na police modne kuće Zara

Pred nama je onaj finalni, iscrpljujući dio zime koji po pravilu prolazi u manjku energije, ali i modnih ideja. Svi s nestrpljenjem čekamo prve taktove modnog proljeća i toliko željenih promjena unutar ormara, a u tom kontekstu - poticajno djeluju modni noviteti koji su zamišljeni kao komadi koji će povezati odlazeću s nadolazećom sezonom.

Nove kreacije pristižu i u najpopularnije trgovine, pa tako i u Zaru, gdje smo uočili jednu divnu haljinu koja će podjednako dobro doći i u završnom dijelu zime, i u prvim danima proljeća. Dakle - savršeno prijelazno rješenje!

Zara

Zara

Bijela ove zime nikako nije ni odlazila sa scene, a posebno su popularne bile one 'prljavobijele' nijanse. E pa, trend se nastavlja, i ova Zarina haljina, koja nam je zapela za oko, jeste baš takva. Savršeno jednostavna i - jednostavno savršena!

Foto: Zara

Foto: Zara

Midi haljina od žoržeta s okruglim ovratnikom i dugim rukavima te čvorom na struku sprijeda bit će zahvalan, elegantan i efektan komad koji će na pravi način 'refreshati' vaše kasnozimske i prijelazne lookove, a to zadovoljstvo u Zari će vas koštati 39,95 eura.


VIŠE O TEMAMAhaljineZaramidi haljine
Povezano