ZARA najprodavanijom haljinom otkriva veliki hit proljeća

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 16.02.2024.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Denim će i ovog proljeća biti jedna od ključnih modnih riječi, traper komadi se vraćaju u velikom stilu, a jedan od najvećih hitova, bar ako je suditi po prodajnim tendencijama u Zari, bit će - vječna traper haljina

Veljača 2024. klimatološki posjeća na ožujak, pa su i modne priče o novoj sezoni krenule malo ranije nego inače. Sve je podređeno trendovima za toplije dane, a i u popularnim trgovinama komadi iz novih kolekcija vedre i oblače. Provjerili smo kako stvari stoje na Zarinim policama, lista bestselera u veljači otkriva što ćemo nositi u ožujku i travnju.

I ovo proljeće bit će u čvrstom zagrljaju trapera. Denim komadi u prvom su planu, nosit će se i jakne i košulje i suknje u tom stilu, ali jedan od najvećih krikova mogle bi biti - traper haljine.

Zara

Zara

Jedan takav model trenutno je najbolje prodavani komad u Zarinoj kategoriji haljina. Riječ je o ovoj mini haljini od trapera ispranog izgleda s ovratnikom i dugim rukavima te s kopčanjem metalik gumbima sprijeda. Djeluje kao izvrstan komad koji će na prijelazu u proljeće podjednako dobro ići i s čizmama i s tenisicama.

Foto: Zara

Foto: Zara

Cijena ovog Zarinog bestselera iznosi 29,95 eura.


VIŠE O TEMAMAdenimhaljineZaratraper haljinemini haljinedenim haljine
Povezano