Zara je oduševila ovim hlačama, mnogima su prvi izbor za proljeće

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 20.03.2024.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Proljeće je stiglo, vrijeme je za boje, a sve nijanse plave su IN! I ove hlače iz Zare, koje su trenutno najbolje prodavani komad u trgovini ovog španjolskog brenda, osvajaju hit izdanjem plave.

Proljeće nam je danas i kalendarski stiglo, a moglo bi se reći da smo, imajući u vidu poprilično visoke dnevne temperature, i klimatološki zakoračili u njega. Vrijeme je za sve te divne nove komade koje od nas traži nova sezona. A ako kojim slučajem još uvijek niste ulovili ključne komade, nema razloga za paniku, oni najveći proljetni modni hitovi uglavnom su još uvijek dostupni na policama vaših omiljenih brendova.

Jedne dobre hlače zvuče kao dobra ideja na samom startu proljeća, a mi smo jedan superpopularan model detektirali na prvom mjestu Zarine liste bestselera, odakle su potisnuli ovu haljinu koja je donedavno vedrila i oblačila.

Zara

Zara

Proljeće, po običaju, u naše živote vraća boje, a IN će biti sve nijanse plave. Potvrđuju to i ove neodoljive široke Zarine hlače koje su mnoge dame poželjele u ormaru. Plave hlače visokog struka s naborima i džepovima sprijeda u stilu su odijela, osvajaju širokim nogavicama i naše modne sheme unose dašak elegancije, a u Zari su dostupne po cijeni od 39,95 eura.

Foto: Zara

Foto: Zara

Dakle, biste li ih i vi nosili?


VIŠE O TEMAMAhlačeZaraširoke hlačeženske hlače
Povezano